ibis Styles Brussels Louise

Det finnes totalt 61 gjesteværelser på ibis Styles Brussels Louise. Reisende kan benytte Wi-Fi-forbindelsen som er tilgjengelig i fellesområdene på ibis
Styles Brussels Louise. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på
eiendommen. Overnattingsstedet fører en bærekraftig politikk. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på overnattingsstedet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Parkeringsplass
Wi-fi
Bagasjerom
Depositum ved ankomst

Offisiell klassifisering mangler
3,5
Hotellfakta
  • Bar
    Ja
  • WiFi
    Ja
  • Heis
    Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.