Dette flotte hotellet er i Brussels. Med sin beliggenhet innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen
har å tilby. Innen 450 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Kunder vil finne flyplassen innen 13. 1 kilometer. Eiendommen består av
totalt 59 gjesteværelser. Dette overnattingsstedets byggeår dateres tilbake til 2017. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Besøkende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. Hygge kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

Byggeår: 2017
Antall etasjer (i hovedbygningen): 4
Totalt antall rom: 59
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Parkeringsplass
Wi-fi
Bagasjerom
Ekteskapsattest nødvendig for par som ønsker å dele rom

Offisiell klassifisering mangler
4,0
Hotellfakta
  • Bar
    Ja
  • WiFi
    Ja
  • Heis
    Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.