Se hotell (17)

Reiser til Barbados

Barbados
En reise til Barbados inneholder alt man kan ønske seg i Karibia av god mat, vakre strender, frodig natur og vennlig atmosfære.
Barbados er ingen stor øy, ca. 34 km lang og 23 km bred, men det er likevel mye å oppleve her. Langs kysten ligger strendene på rad og rekke – fra windsurfernes favoritt Silver Sands Beach på sørkysten til lille og fredelige Paradise Beach på vestkysten. Vil du prøve noe annet enn strandlivet anbefaler vi en tur til hovedstaden Bridgetown, som ikke er større enn at du kan utforske den på en dag. Og hvorfor ikke ta en tur til en av øyas gamle sukkerplantasjer? Men ikke planlegg for mye – Barbados er full av hyggelige overraskelser. Det kan være en improvisert cricket match, en bod i veikanten som selger nygrillet flyvefisk eller et besøk på Mount Gay, verdens eldste romdestilleri.

Sørkysten eller vestkysten?

Ving har hotell både på sør- og vestkysten av Barbados, like ved noen av øyas beste strender, med blekrosa korallsand og turkis vann. Hvor du velger å bo er naturligvis en smakssak, men det sies at utelivet og shoppingen er bedre på sørkysten. På vestkysten er strendene lengre og havet roligere enn på sørkysten. Dessuten er det flere luksushotell på vestkysten. Uansett hvilket hotell du velger å bo på kan du være sikker på en viss stil. Barbados er jo en gammel britisk koloni, og det er en arv de er stolte av. Man kler seg gjerne om til middag, og afternoon tea er en like populær tradisjon som cricket. Men dette er jo likevel en øy i De små antillene, så Barbados er en herlig blanding av Storbritannia og Karibia – en av Karibias mest varierte og gjestfrie øyer.

Vings reiser til Barbados

Ving har et stort utvalg av hoteller på Barbados. Du kan velge mellom alt fra rimelige, små leiligheter til store, eksklusive hotell. For dere som leter etter det lille ekstra, eller skal på bryllupsreise, kan vi anbefale det luksuriøse hotellet Sandals Barbados. Dette hotellet har 18-årsgrense og ligger ved en av øyas paradisstrender. Sandals Barbados har hele ti restauranter, og All Inclusive inngår i prisen.

For dere som reiser med barn er Family Selection-hotellet Bougainvillea Barbados et bra alternativ. Hotellet har barneklubb, lekeplass og et fint bassengområde rett ved stranden.
Nyttige tips
  • Hotell i alle prisklasser
  • Luksushotell
  • Familiehotell
  • All Inclusive
  • Fine sandstrender
  • Gode restauranter

Våre gjesters vurdering Barbados

Finn reise til Barbados