Alisa Hotel & Spa

Se tilgjengelige rom
skip links

Om hotellet

Når du bor på Alisa Hotel & Spa i Hanoi (Hoan Kiem), er du bare et par minutter unna Mosaikkmuren og Thang Long...

Hotellfakta

  • Restaurant
    Ja
  • WiFi
    Ja
  • Heis
    Ja

Om hotellet

Når du bor på Alisa Hotel & Spa i Hanoi (Hoan Kiem), er du bare et par minutter unna Mosaikkmuren og Thang Long vanndukketeater
Når du bor på Alisa Hotel
& Spa i Hanoi (Hoan Kiem), er du bare et par minutter unna Mosaikkmuren og Thang Long vanndukketeater. Dette hotellet med spa ligger rett i nærheten av Danmarks ambassade og Thiên Sơn Plaza
.
Føl deg som hjemme på et av de 32 aircondition-avkjølte gjesterommene, som inneholder peis og LCD-TV. Med gratis wi-fi på rommet holder du deg oppkoblet, og med kabel-TV-programmer tilgjengelig har du underholdning. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord.
Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer. Dette hotellet tilbyr også gratis wi-fi, gavebutikk/kiosk og TV på fellesområde.
Ta deg et måltid på Alisha Hotel Restaurant eller bli på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice (på fastsatte tidspunkter). Gratis lokale retter serveres daglig fra kl. 07.30 til kl. 09.30.
Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, gratis aviser i resepsjonen og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport (døgnet rundt), mot et tillegg, og gratis ubetjent parkering er tilgjengelig i nærheten.

Aircondition
Heis
Safe
TV
Restaurant

Offisiell klassifisering mangler

PRISER OG BESTILLING