Similan Islands – de ni øyene

Similan Islands er en av Thailands mest berømte øygrupper. Øyene er kjent for sine vakre strender, og er som skapt for lange dager med snorkling og dykking. Lunsj og forfriskninger er inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt kl. 05.00–17.00
 • Pris:
  4300 THB pr. voksen, 2850 THB pr. barn.

  Barneprisen gjelder for barn fra 4–12 år. Lunsj, snacks og forfriskninger om bord er inkludert. Øvrig drikke kan kjøpes.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle og solkrem med høy solfaktor. Ta også med en varm genser til turen, da det kan bli kaldt i bussen på grunn av luftkondisjoneringen.
 • Mer:
  Lån av snorkleutstyr er inkludert. Av forsikringsårsaker tillates ikke gravide eller passasjerer over 75 år å delta på denne utflukten. Pass eller passnummer må medbringes. Vær oppmerksom på at bussreisen er ca. 1,5–2,5 time, avhengig av trafikk.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat & drikke inkludert

Sol & bad

Båtutflukt

Snorkling

Utflukten tilbys fra

Tidlig om morgenen henter bussen vår deg på hotellet og kjører til Lam Kiem Pier hvor vi går om bord i båten som tar oss ut til Similan Islands og vår første stopp: Donald Duck Bay. Her bader vi og soler oss, og noen vil kanskje gå opp til Sail Rock for å beundre naturen og utsikten.

Neste stopp er Princess Bay, hvor vi spiser lunsj. Du velger selv om du vil bruke mer tid her, eller gå en kort tur til Honeymoon Beach. Hvorfor ikke gjøre begge deler? Vi har god tid til å sole oss og bade og snorkle før vi setter kursen tilbake til Phuket om ettermiddagen.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.