Valldemossa og Sóller
Valldemossa og Sóller
Besøk Mallorcas kanskje mest stemningsfulle landsbyer, Valldemossa og Sóller. En heldagsutflukt med kultur, historie og natur. Bli med oss til to av Mallorcas store høydepunkter!

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Onsdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 09.00–17.00.
 • Pris:
  65 EUR pr. voksen, 37 EUR pr. barn.

  Ingen måltider er inkludert. Mat kan kjøpes underveis.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Gode sko og vannflaske. I visse perioder kan det være litt kjølig i Valldemossa, ta derfor med deg en varm genser eller jakke.
 • Mer:
  Billett til trikken er inkludert.

  Kort spasertur i Valldemossa og litt lengre i Sóller. Personer med bevegelsesbesvær bes kontakte Vingvertene før bestilling.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Utflukten tilbys fra

Puerto de Pollensa

Puerto de Pollensa

Les mer

I fjellkjeden Serra de Tramuntana ligger det en veldig grønn og frodig dal hvor du ca. 400 meter over havet finner den vakre byen Valldemossa. Stedet er blitt berømt mye takket være komponisten Frédéric Chopin som tilbragte en kald og regnfull vinter her.

Når vi nærmer oss Valldemossa fra sør blir vi møtt av en fantastisk utsikt over byen, der de tradisjonelle husene klamrer seg fast til hverandre. Etter en rolig spasertur på brosteinsgater innrammet av vakre hus og fargerik vegetasjon får du tid til å se deg rundt på egen hånd. Nyt en kopp kaffe på torget eller gå en tur den gamle bykjernen.

Deretter kjører bussen gjennom gamle olivenlunder langs kysten med vakker utsikt mot fjellene på den ene siden og det blå Middelhavet på den andre.

Turen går så videre mot den franskinspirerte byen Sóller. Der går vi om bord på en av de koselige trikkene som tar oss videre ned til havnebyen Puerto de Sóller. På veien gjennom dalen passerer vi sitrushagene som har gjort Sóller så berømt.

Utflukten tilbys fra

Puerto de Pollensa

Puerto de Pollensa

Les mer
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.