La Moet – The Cruise

Bli med på en utflukt i vakre omgivelser langs sørkysten av Phuket om bord La Moet! Lunsj og drikke er inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag 1.11.–17.12. Fra 17.12. går utflukten også lørdager.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 08.00–16.00
 • Pris:
  3250 THB pr. voksen, 1625 THB pr. barn.

  Angitt pris gjelder fra 1.11.–17.12. Etter 17.12. koster utflukten 3 600 THB. Barneprisen gjelder for barn fra 4–12 år. Lunsj, ulike typer snacks og drikke er inkludert.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Håndkle, og badetøy. Penger til driks etc.
 • Mer:
  Båtens rute bestemmes av vær- og vindforhold, og kan derfor endres. Dette avgjøres på utfluktsdagen. Enkelte turer går med skandinavisktalende guide. Du trenger pass eller passnummer ved bestilling av utflukten.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Det er sikkert mange som deler drømmen om paradis, og som gjerne skulle gjort den til virkelighet. Derfor presenterer vi nå en utflukt som kanskje kan oppfylle noe av drømmen din.

For noen år siden var noen reisende til Thailand på jakt etter det unike. Og det ønsket fikk de innfridd med sin egen båt, MV Phuket Champagne Ruten de kjører varierer, men målet er å vise en annen side av Phuket – de strendene som er minst besøkt, og derfor mer fri for stress og mas.

Nesten hver dag setter MV Phuket Champagne og mannskapet kurs for uoppdagede strender og helt spesielle steder som vil glede gjestene. Båten er bygget etter mottoet "gjestene i sentrum", slik at soldekk og fasilitetene om bord er førsteklasses, akkurat som maten som tilpasses gjestenes smak.

MV Phuket Champagne tilbyr forskjellige ruter. Ving har sammen med eierne valgt ut det som passer våre gjester best. Vi legger havnen bak oss og setter kurs for en innholdsrik dag med 2–3 badestopp da vi svømmer fra båten inn til stranden på steder nesten ingen andre finner veien. Der andre arrangører velger øyer øst eller vest for Phuket, følger vi i stedet sørkysten av Phuket, hvor det er mye å se og oppleve.

Opplevelsen er ikke komplett uten den gode maten om bord, og vi seiler i et rolig tempo, og har god tid til snorkling og bading. Du velger selv hva som passer deg best, og mannskapets erfaring og dine forventninger utgjør tilsammen en perfekt dag.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.