Opplev mer av Mallorca
Opplev mer av Mallorca
Bli med på en utflukt og opplev den vakre landsbygda med sine karakteristiske mandeltrær, kornåkre, sjarmerende, små landsbyer og lokale markeder. i den gamle delen av Alcudia får du litt tid på egen hånd til å gå på oppdagelsesferd før dagens slutt. Oppstart 19. mai.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Torsdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 08.30–16.00
 • Pris:
  25 EUR pr. voksen, 25 EUR pr. barn.

  Det blir servert en lett lunsj og drikke under Purowools presentasjon.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Gode sko.
 • Mer:
  Denne utflukten presenteres i samarbeid med Purowool – en av Skandinavias ledende produsenter av sengeprodukter. På grunn av dette samarbeidet kan vi tilby redusert pris på denne utflukten, under halvparten av ordinær pris.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Mat & drikke inkludert

Utflukten tilbys fra

Vi begynner med et besøk i byen Inka og går på det lokale markedet. Her samles lokalbefolkningen for å snakke om ting som har hendt siden sist og handle ferske grønnsaker. Her får du litt tid til å oppleve den lokale atmosfæren på egen hånd.

Ved lunsjtider stopper vi hos vår samarbeidspartner Purowool. Her serveres lunsj samtidig som vi får en underholdende og inspirerende presentasjon om god søvn. Er du interessert i noen av produktene kan de bestilles til ekstra redusert pris.

Vi fortsetter mot den gamle delen av Alcudia, hvor du kan gå på oppdagelsesferd i de koselige gatene på egen hånd. Her finner du en rekke små og trivelige butikker, og arkitekturen er vel verdt å studere på nært hold. Sørg for å få med deg en spasertur på bymuren.

Etter å ha opplevd Alcudias gamleby reiser vi tilbake til østkysten.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.