Jeep Safari & Boat

Opplev Tyrkias skjønnhet på en måte som bare en firehjulstrekker kan tilby. På denne jeepsafarien tar du deg inn i Tyrkias dype skoger, og fordi bilen ikke har tak, kommer du utrolig tett på naturen. Lunsj er inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Onsdag , fredag og søndag.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt kl. 09.30–16.00
 • Pris:
  45 EUR pr. voksen, 25 EUR pr. barn.

  Lunsj er inkludert og du kan velge mellom kylling og fisk, som serveres med salat og brød. Drikke kan kjøpes. Barnepris 3–12 år.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Kamera, komfortable klær, solkrem og lommepenger.
 • Mer:
  Personer med bevegelseshindringer, ryggskader eller er gravide anbefales ikke å være med på denne utflukten.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Vårt første stopp er godt gjemt inne i skogen, en fredelig lysning i skogen hvor vi kjøler oss ned med ferskpresset appelsinjuice. Samtidig får vi se mer av teltene og arbeidsredskapene som lokalbefolkningen bruker i hverdagen.
Deretter kjører vi videre mot neste stopp, et kort stykke unna. En liten landsby hvor vi blir invitert på te i et gammelt, tyrkisk hus. Vi får se hvordan innbyggerne bor og hva de gjør en helt vanlig dag. Turen fortsetter gjennom naturen, og vi stopper litt her og der, smaker på ville bær og bare nyter solen og den friske brisen.
Vi avslutter dagen med en herlig båttur.

Dette er en tur som lar deg komme nærme naturen på en eventyrlig måte med 4x4-jeeper.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.