Vicenza Hotel

Istanbul, Istanbul
Hotellet ligger 1,5 kilometer fra Grand Bazaar, 2 kilometer fra Den blå moské, 2,5 kilometer fra Istanbul sentrum og 16.5 kilometer fra Istanbul Internasjonale
flyplass.
På hotellet er det restaurant, bar, kafé, svømmebasseng, parkering (mot betaling), WiFi (mot betaling), heis, innendørs svømmebasseng, badstue (mot betaling), treningsrom (mot
betaling), spa (mot betaling), lekeplass, møterom, businessenter og 24-timers resepsjon.
Rommene har aircondition, varme, WiFi (mot betaling), safe, TV, telefon, hårføner og bad.
Adresse: Fevziye Cad. No: 3, 34470 Istanbul, Tyrkia.

Aircondition
Heis
Basseng
24 timers resepsjon
Vaskerom
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Sentrum: 2,5 km
Flyplass: IST 16 km

Offisiell klassifisering mangler
4,0
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.