Romance Istanbul Hotel

Istanbul, Istanbul
Dette sjarmerende hotellet er i Old City. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby
. Reisende kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Totalt antall gjesteværelser er 39. Dette hotellet ble oppusset i 2017. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse. Alle
de overnattende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Romance Istanbul Hotel forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys soverom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. Dette miljøvennlige hotellet har mottatt -merket. Stedet tilbyr besøkende egen lufthavnstransport. Alle som bor her kan slappe av og lade batteriene i stedets helse- og wellnessavdeling. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på denne eiendommen. Besøkende kan nyte smakfulle måltid på stedets restaurant. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

Byggeår: 1996
År for siste renovering: 2017
Antall etasjer (i hovedbygningen): 5
Totalt antall rom: 39
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Klesvask
Parkeringsplass
Wi-fi
Bagasjerom
Depositum ved ankomst

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Innendørsbasseng
 • Spa
5,0
Hotellfakta
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Ja, inkludert
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.