Yoga, meditasjon og mindfulness i smilets land!

Når: 08.-23.januar 2025
Hvor: Kantary Beach Villas & Suites, Kaho Lak, Phuket
Pris: fra 30 765,-
Avreise fra: Oslo
Påmeldingsfrist: 01.september 2024

Når vinteren er på sitt mørkeste, kan du pakke kofferten og bli med på en 15 dagers reise til smilets land!
Nina Urnes inviterer deg til å bli med på en magisk tur til Thailand og Khao Lak, 2 uker fylt med med egentid, forskjellige yogatimer, meditasjon og mindfulness.

Få en rogivende pause med sol, varme, deilig mat og yogaøvelser for både kropp og sinn. Vi dykker ned i ulike aspekter av yogaen, som pusteøvelser, meditasjon, yogastillinger og enkel yogafilosofi. Du får svar på det du måtte lure på rundt yoga og vi legger opp til sirkelsamtaler og felles aktiviteter.

En uke yoga gjør litt, to uker lager en endring. Det er mulig å tilrettelegge for en varig endring som varer når du kommer hjem, om du praktiserer yoga hver dag i 14 dager. Muskler, nerver og tankesett endrer seg ved daglig praksis. Vi gjør uvaner om til nye vaner- sitat fra deltager i 2024!

Dette vil være en reise som gir deg mulighet til å oppdage hvordan kroppen og toppen henger sammen. En reise for balanse og velvære og en god porsjon sosialt samvær med hyggelig mennesker.

Ønsker du ha med deg et reisefølge som ikke vil være med på yogatimene, ta kontakt med oss på: trening@ving.no så ordner vi dette!

 • Store rom med seperat soverom og oppholdsrom
 • Erfaren og profilert yogainstruktør Nina Urnes
 • Nydelig hotell rett på stranden

Dette er inkludert i prisen:

 • Flyreise med seter i Plus-klasse (mellom rad 14-34), t/r inkl. mat
 • Innsjekket bagasje 25 kg + 5 kg
 • Transport mellom flyplass og hotell t/r
 • Overnatting 14 netter i delt rom
 • Frokost hver dag
 • Fyldig og variert yogaprogram 2 ganger pr. dag, minimum 5 dager pr. uke

Valgfrie tillegg pr.person:

 • Halvpensjon 4160,-
 • Enkeltromstillegg 10 000,- (5000,- pr. uke)
 • Oppgradering til Premium, mellom rad 1-14: 2200,- Mer info her
 • Endrings-og avbestillingsbeskyttelse 649,-
 • Reiseforsikring 1392,-

Helseeffekter
Yoga gir mange positive helseeffekter, som blant annet:
Øker: Styrke, kondisjon, balanse, fokus
Minsker: Stress, uro, depresjon, smerte (spesielt i korsrygg og nakke)

Etter turen kommer du hjem med en mykere og sterkere kropp, et roligere sinn og bagasjen full av gode opplevelser. I tillegg har du tilegnet deg gode verktøy til å oppnå bedre balanse i hverdagen.

INSTRUKTØREN

Instruktør Nina Urnes | Ving

Nina Urnes er utdannet vernepleier, personlig trener og osteopat. De siste årene har yoga fått mest oppmerksomhet. Hun har utdanning innen Ashtanga-, Virya- og Jivamukti yoga, og elsker også å undervise roligere former som restorativ og terapeutisk yoga. Til daglig jobber hun som Osteopat og miljøterapeut. Nina er opptatt av hvordan mennesker henger sammen fra topp til kropp og ser hvert menneske individuelt. Hun har de siste årene arrangert mange yogareiser gjennom Ving, og vi får mange gode tilbakemeldinger på hennes turer.

MER INFORMASJON

Hvem passer denne turen for?

Denne turen passer for alle som ønsker seg et avbrekk, og som er nysgjerrige på å lære mer om yoga. Yogaøktene tilpasses alle nivåer og alder.

Program for reisen

Vi starter morgenen med en deilig dynamisk yoga flow tilpasset til der du er om du er ny eller litt mer erfaren til yoga. På dagtid er det egentid. Vi møtes igjen før middag for en roligere avspenningsøkt basert på pust og tilstedeværelse .Jeg vil være tilgjengelig til middag. Det er hyggelig om vi møtes, men det er fritt frem til å gjøre det som kjennes best. Vi lærer flere ulike verktøy i løpet av turen for å få en bedre kontakt mellom kroppen og toppen og velvære generellt

Romfordeling

For at reisen skal være både rimelig og sosial plasserer vi deltakere som ønsker det på rom sammen to og to. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig.

Flytider

Oslo lufthavn Gardermoen/Sunclass Airlines
Utreise: 08.januar kl. 13.40, ankomst Phuket kl. 07.35 (09.jan) Flytid: 11:55 timer
Hjemreise: 23januar Phuket - Varna (Bulgaria) kl. 09.30 -15.05
23.januar Varna - Oslo Gardermoen kl. 16.05 - 18.10 Flytid: 14:40 timer

Transporttid mellom Phuket flyplass og hotellet variere mellom 1 time og 30 min, til opptil 2 timer, avhengig av antall stopp og trafikk.

Eksakte flytider finner du på bekreftelsen din. Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

Bo rett ved stranden

Kantary Beach Villas & Suites

Nydelig og stille

Om hotellet

Kantary Beach Villas & Suites

Om hotellet

Vi bor på Kantary Beach Villas & Suites som er en ferieoase for voksne, og et av våre beste hotell i området. Hotellet ligger rett ved en av Khao Laks vakreste strender. Du bor i et pent, rolig og avslappende miljø i behagelige omgivelser, langt fra de store turistmassene. Hotellet er perfekt for deg som vil fylle ferien med strandliv, god mat, forfriskende bad, trening og hotellets thaimassasje på stranden.

Spørsmål og ytterligere informasjon

For spørsmål om flyreisen og hotellet, ta kontakt med oss på: trening@ving.no
Har du spørsmål rundt innhold og program ta kontakt med Nina Urnes: ninaurn@gmail.com