Sport Yoga

Yoga og pilegrimstur

NEPAL

For yogaelskere som vil oppleve yogaens genuine røtter!

Retreat og pilegrimstur med Ellen Johannesen

Når: 07.–18. oktober 2024
Hvor: Katmandudalen, Nepal
Pris: fra 33 430,–
Avreise fra: Oslo
Fullbooket

Reis med oss til Kathmandudalen og fordyp deg i yogaens historie, filosofi og praksis: denne reisen lar deg oppleve tradisjonell daglig yogapraksis i landet og kulturen som var med på å forme yoga meditasjon som vi kjenner dem i dag. Innbygger i Kathmandudalen har praktisert Yoga og Tantra i århundrer, og integrerer den dag i dag disse praksisene i sitt daglige liv. Kathmandudalen selv er en mandala bestående av hellige klostre, meditasjonsgrotter, templer og stupaer, hvorav flere står på UNESCOs liste over Verdens Kulturarv. Å oppleve disse stedene på nært hold, og ikke minst å praktisere yoga her, er en dyptgripende og transformerende opplevelse.

Hvis du kjenner at dette er noe for deg, bli med oss på denne livsendrende reisen. Vi vil praktisere yoga i et Tibetansk Buddhistkloster, besøke den middelalderske kongebyen Patan. Vi vil gå fottur gjennom magiske landskap ved foten av Himalaya og besøke de helligste Hindu og Buddhistiske pilgrimssteder inkludert Boudhanath, Namobuddha og Pashupatinath.

Vi ser frem til å kunne ønske deg velkommen på en spennende reise til Nepal!

Inkludert i prisen:

  • Flyreise økonomiklasse t/r
  • Innsjekket bagasje 25kg+7kg
  • Transporter iht program
  • Overnatting i delt rom iht program
  • Måltider iht program
  • Erfaren og lokalkjent reiseleder og instruktør
  • Daglig yogapraksis

Detaljert program finner du her
Praktisk informasjon fra Ellen finner du her

Valgfrie tillegg pr.person:

  • Enkeltromstillegg 3440,- Veldig begrenset antall, er ikke bekreftet før du mottar ditt reisebevis

NB! Reiseforsikring er obligatorisk på denne reisen. I tillegg oppfordrer vi alle til å undersøke med sitt eget forsikringsselskap hva som gjelder ang. avbestillingsforsikring. De fleste helårs reiseforsikringer (evt. forsikringer gjennom kredittkort) har avbestillingsforsikring inkludert.

Høydepunkter

• 8 Yogaklasser med internasjonalt anerkjent instruktør Ellen Johannesen, som også er lokalkjent i Kathmandu
• Introduksjon til Nepals religion og kultur
• Full pensjon i Neydo klosteret og Vishuddhialaya Resort
• Besøk Kathmandu´s mest spektakulære pilegrimssteder, Boudhanath og Pashuparinath
• Bo i et Tibetansk Buddhistkloster
• Bli introdusert til Buddhistisk lære og praksis
• Ellen vil være med gruppen under hele reisen, som reiseleder og yogainstruktør

Ellen Johannesen

Kathmandudalen

Stranden nedenfor hotellet

Boudhanatha Stupa

INSTRUKTØREN

Instruktør Ellen Johannesen | Ving

Ellen Johannesen er en av pionerene innen yoga i Norge med mer en 25 år som instruktør. Hun er autorisert grad II fra Mysore India, og har gjennomført en to-årig Teacher training med John Scott. Ellen`s undervisning er basert på en omfattende bakgrunn innen bevegelse, først som profesjonell danser og siden som avansert Ashtanga-utøver. Ellen er dypt engasjert i østlig filosofi og har Mastergrad i buddhisme og tibetansk språk fra Kathmandu universitet. Hun er en kjærkommen gjestelærer på mange yogasentre i inn -og utland der hun holder kurs i fysisk Yoga, meditasjon og filosofi.

Inspirasjon

Yoga reisende

På yogareise i Nepal

Vår kollega og reiseekspert Ann-Renée fikk en helt unik mulighet da Ving arrangerte en yoga- og meditasjonsreise til ekostiske Nepal. Les alt om opplevelsen her.

Instagram: @ashtanganepal | Webside: www.onyoga.no

MER INFORMASJON

Hvem passer denne turen for?

Denne turen passer for alle som er interessert i yoga. Med en av Norges dyktigste instruktører til å veilede deg, er du i gode hender. Dersom du er en erfaren Ashtanga utøver og morgenfugl, kan du komme ved soloppgang og få hjelp med din praksis. Er du ny til yoga, kommer du litt senere på morgenen og blir ledet gjennom de første skritt på din yogareise. Ettermiddagsklassen er felles for alle: myk yoga, pust, meditasjon og litt yogahistorie.

Dele rom med annen ukjent deltager

Du får muligheten til å velge delt rom med en annen deltaker av samme kjønn. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller vil vi kontakte deg og du må betale tillegget for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller sin reise.

Miljø og bærekraft

På denne reisen bruker vi lokale restauranter som serverer lokal vegetarisk mat. Vi oppfordrer alle til å ha med egen vannflaske som kan fylles opp på hotellene. Dette for å unngå bruk av plast.

Avbestillings- og reiseforsikring:

For å delta på denne reisen kreves det at man har tegnet egen reiseforsikring. Vi oppfordrer alle til å sjekke at man har avbestillingsforsikring, enten gjennom reiseforsikring eller betaler med et kredittkort hvor avbestillingsforsikring er inkludert.

Betalingsbetingelser

1 uke etter mottatt bekreftelse fra Ving, forfaller depositum på 3000,- pr. person. Du har ikke forpliktet deg til reisen før depsitumet er betalt. Sluttbeløpet forfaller 60 dager før avreise.

Flyreisen

Gruppen vil bli tildelt seter sammen, det er ikke mulig å velge hvor man ønsker å sitte. I reisens pris er det inkludert 25 kg innsjekket bagasje og 7kg håndbagasje. Ønsker man å ha med seg mer bagasje utover de 25 kg som er inkludert, må man selv betale for dette ved sjekk-inn. Prisen er ca. 50USD pr. ekstra kilo.

Flytider:

Oslo lufthavn Gardermoen/Qatar Airways
Avreise:
7. oktober 2024 QR176 Oslo – Doha kl. 16.05 – 23.40
8. oktober 2024 QR648 Doha – Katmandu kl. 01.15 – 08.40
Hjemreise:
18. oktober 2024 QR645 Katmandu-Doha kl. 02.15 - 04.30
18. oktober2024 QR175 Doha – Oslo kl. 08.35 -14.20

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

Spørsmål og ytterligere informasjon

Har du spørsmål om innholdet på reisen kan du sende reiseleder og instruktør Ellen en mail: elljohan@online.no
For spørsmål som gjelder flyreisen, ta kontakt med oss på: trening@ving.no