Yogareise til vakre Nidri med Johanna

Når: 25. mai - 1. juni 2020
Hvor: Porto Galini, Nidri, Hellas
Pris: fra 9.995,- pr. person
Avreise: fra Oslo

Velkommen til en uke med yoga og mindfulness i vakre Nidri i Hellas. Johanna Fredriksson byr på to daglige yogaklasser i avslappende atmosfære ved havet, bryggekanten eller hotellets egen yoga shala.


Påmelding

I prisen inngår:

 • Flyreise t/r (Oslo)
 • Mat ombord på flyet
 • Transport til og fra hotellet
 • Hotellovernatting 7 netter
 • Frokost hver dag
 • Velkomstmiddag
 • Daglig yogapraksis
Valgfrie tillegg:
 • Tillegg for å bo alene (fra 2.845-)
 • Avbestillingsforsikring (245,-)
 • Reiseforsikring (384,-)
 • Halvpensjon (1100,-)

Mer om turen:

Unn deg selv en uke med påfyll for både kropp og sjel – en god start på sommeren som garanterer masse ny energi & inspirasjon. Yogatimene fokuserer på fysisk praksis, meditasjon, pusteøvelser og stressredusering. Turen passer både for deg som er nybegynner og for deg som allerede praktiserer yoga. Er du erfaren får du anledning til å fordype deg i din egen praksis, og nye yogaentusiaster får utforsket alle de positive fordelene ved treningsformen.

Flytider:

Avreise Oslo Lufthavn mandag 25. mai kl. 07:20 ankomst Preveza kl. 11.50
Ankomst Oslo Lufthavn mandag 1. juni kl. 23:55, avreise Preveza kl. 21.20

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

NB! Det er inkludert totalt 20 kg bagasje (dette er også inkludert håndbagasje) på denne turen. Hvis du ønsker å legge til flere kilo, kan dette gjøres i påmeldingen.

Program for reisen:

Hver dag starter med dynamisk morgenyoga, mindfulness og pusteøvelser. Senere på dagen praktiseres en rolig yogaform, stillhet, meditasjon og avspenning.
Eksempel på en et dagsprogram:

08:00-09.30 Morning Flow /Dynamisk Yoga, pust, meditasjon & avspenning
09.30-11.00 Frokost
11.00-16.30 Sol, bad, restitusjon, egentid
16.30-18.00 Myk Yoga / Yin Yoga pust, meditasjon & avspenning
19.00-20.00 Middag (ikke inkludert i prisen)

Romfordeling:

For at reisen skal være både rimelig og sosial plasserer vi deltakere på rom sammen to og to. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig.

INSTRUKTØREN DIN

Johanna Fredriksson

Johanna har over 25 års erfaring med trening og helse. Hun har praktisert yoga siden 2005, og er i dag RYT200 Foundational Ashtanga Vinyasa Yoga-instruktør, sertifisert innenfor YinYoga og Mindful Restorative Yoga. I tillegg er hun sertifisert innenfor NLP Ledership Practitioner. Johanna driver for seg selv og har startet konseptene SecondLife og Fresh Start – positiv og varig endring i fokus. Johanna underviser for YogaKi, i bedrifter og for Idrettens Helsesenter. Hun arrangerer også privattimer og holder foredrag og kurs innen trening, helse, yoga og endringsprosesser.

MER OM HOTELLET:

Har du spørsmål om yoga og trening på denne turen:

Facebook: Johanna Fredriksson Love, Joy & Happiness / Johanna Fredriksson
Instagram: beingyojolife
Internett: Johanna Fredriksson.no

Har du spørsmål om fly og hotell, kontakt oss på
trening@ving.no

Kommentarer fra tidligere tur:

Reisen var sydd sammen helt perfekt i forhold til flytid. Det gikk raskt til hotellet og vi fikk hele dagen på hotellet hjemreisedagen, helt topp. Instruktøren gjorde reisen til at den ble en fantastisk opplevelse. Engasjement, inkluderte alle i gruppen og noen helt fantastiske yogatimer. Vil være med til neste år om opplegget og instruktør er den samme. Takk!

Mona M, deltager på Yoga til Nidri 2019

Superfornøyd med yogaen. Johanna gjennomfører timene veldig godt forberedt og ser hver enkelt av oss i timene. Hun gjør så mye ekstra for at vi skal ha best mulig utbytte av yogatimene og var tilgjengelig på kveldene ved middagene!

Gerd N, deltager på yoga til Nidri 2019

Bærekraftig valg

Klimakompenserte reiser

Vi klimakompenserer alle flyreiser uansett flyselskap. I tillegg klimakompenserer vi hotelloppholdet ditt dersom du bor på Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club eller Sunprime Hotels. Det samme gjør vi med busstransporten på reisemålet. Bra, ikke sant?