Ashtanga Yoga i vakre Nidri

med Ellen Johannesen

for begynnere og avanserte elever

Når: 23.-30.september 2024
Hvor: Porto Galini, Nidri, Lefkas i Hellas
Pris: fra 15 995,–
Avreise fra: Oslo
Påmeldingsfrist: 23.juli 2024

Er du allerede en dreven “Ashtangi,” - eller har du lyst til å lære denne grasiøse og energiske formen for yoga? I begge tilfelle er du velkommen til å bli med Norges fremste Ashtanga instruktør til vakre Nidri!
Hver morgen holder Ellen to klasser i vår fantastiske shala ved havet: ved soloppgang er det «self practice» for avanserte elever, og deretter en ledet klasse der Ellen rolig guider deg gjennom øvelsene i Ashtanga serien.
Uansett hvor du er i din ashatanga praksis er nysgjerrighet og bevegelsesglede det viktigste, her har du nemlig sjansen til å lære fra en mester!

Dette er inkludert i prisen:

 • Flyreise t/r inkl. mat på flyet
 • Innsjekket bagasje 15 + 5 kg
 • Transport mellom flyplass og hotell t/r
 • Overnatting 7 netter i delt rom
 • frokost hver dag
 • Erfaren og anerkjent instruktør
 • Daglig yogapraksis

Valgfrie tillegg pr.person:

 • Reiseforsikring 464,–
 • Endrings-og avbestillingsbeskyttelse 399,–
 • Enkeltromstillegg fra 5500,-
 • Halvpensjon 1960,-

Det er også mulig å legge til mer innsjekket bagasje i påmeldingsskjema.

INSTRUKTØREN

Instruktør Ellen Johannesen | Ving

Ellen Johannesen er en av pionerene innen yoga i Norge med mer en 25 år som instruktør. Hun er autorisert grad II fra Mysore India, og har gjennomført en to-årig Teacher training med John Scott. Ellen`s undervisning er basert på en omfattende bakgrunn innen bevegelse, først som profesjonell danser og siden som avansert Ashtanga-utøver. Ellen er dypt engasjert i østlig filosofi og har Mastergrad i buddhisme og tibetansk språk fra Kathmandu universitet. Hun er en kjærkommen gjestelærer på mange yogasentre i inn -og utland der hun holder kurs i fysisk Yoga, meditasjon og filosofi.

Instagram: @ashtanganepal | Webside: www.onyoga.no

MER INFORMASJON

Hvem passer denne turen for?

Fire ettermiddager i uken møtes alle til felles workshops der vi ser nærmere på teknikk og filosofi innen yoga praksisen. Deretter avslutter vi med avspenning og hvile.
Forkunnskaper:
For å delta på «self practice» bør du ha praktisert Half Primary Series. For å delta på ledet klasse kreves ingen forkunnskaper. Fullstendig program kommer nærmere avreise.
For alle deltakere er nysgjerrighet og bevegelsesglede det viktigste, her har du nemlig sjansen til å lære fra en mester!
Lurer du på hvilken klasse du skal delta på kan du gjerne sende Ellen en mail her

Reise alene?

Du kan velge å bo alene mot et tillegg i prisen, eller du kan du velge å dele rom med en annen deltaker av samme kjønn. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet.

Flytider:

Oslo lufthavn Gardermoen/Sunclass Airlines
Avreise Oslo Lufthavn mandag 23. september kl. 16.55, ankomst Preveza kl. 21.25
Ankomst Oslo Lufthavn mandag 30. september kl. 23.15, avreise fra Preveza kl. 21.15

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

Om hotellet

Porto Galini

Porto Galini er et flott hotell som ligger vakkert til i grønne omgivelser i en skråning melllom Nidri og Nikiana. Herfra har du fantastisk utsikt mot fjellene på det greske fastlandet. Du kan slappe av i Porto Galinis spa, ved bassenget eller på hotellets egen strand.

Spørsmål og ytterligere informasjon

For spørsmål om treningsreisen ta kontakt med oss på: trening@ving.no