Sport Dance

Sol, strand og selskapsdans på Kreta med Ewa og Santino fra "Skal Vi Danse"!

Når: 9.-16.mai 2024
Hvor: Ocean beach Club, Makrigialos, Kreta
Pris: fra 16 860,-
Avreise fra: Oslo
Påmeldingsfrist: 29.februar 2024

Opplev ekte danseglede med Ewa Trela og Santino Mirenna - profesjonelle dansere kjent fra det populære programmet Skal vi danse !

Glem Skal Vi Danse lørdager på sofaen!
I mai 2024 kan du få oppleve heftige sambarytmer og svinge deg i en wienervals sammen med de populære danserne Ewa og Santino! Du får nå muligheten til å reise sammen med Ewa og Santino til vakre Makrigialos, hvor de gjennom uken vil dele av sin kunnskap og danseglede. Denne skreddersydd opplevelsen på Kreta vil få blodet ditt til å pumpe og hoftene til å svinge, i tillegg til avslappende dager med sol, god mat og strandliv. Reisen er for alle aldersgrupper (minmum 18 år) og alle nivåer.
Først og fremst er selskapsdans ment som en hyggedans som er godt å ha med seg i sosiale lag. Vårt mål er å lære deg noe du kan bruke i hverdagen, og på denne turen får du kunnskap som du kan dra nytte av for livet!

 • Instruktører med bred faglig kompetanse
 • Lekkert hotell direkte adkomst strand
 • NYHET: Yoga med Elina

Prisen inkluderer:

 • Flyreise t/r inkl. mat på flyet
 • Innsjekket bagasje 25 + 5 kg t/r
 • Transport mellom flyplass og hotell t/r
 • Overnatting 7 netter i delt rom
 • OBC Inlcusive (7 frokost, 5 lunsj, 5 middag)
 • Fyldig og variert danseprogram hver dag
 • Yoga med Elina
 • Profilerte og faglig dyktige instruktører

Valgfrie tillegg pr.person:

 • Tillegg for å bo alene 1 400,-
 • Endrings-og avbestillingsforsikring 399,-
 • Reiseforsikring 464,-
 • All Inclusive 2 850,-
Trening

Hva du kan forvente av turen:

Uken kommer til å bestå av høydepunkter som:

Selskapsdans består av fem latindanser (samba, cha cha cha, rumba, paso doble og jive) og fem standarddanser (engelsk vals, tango, wienervals, slowfox og quickstep).
På denne turen fokuserer vi på cha cha cha, samba, rumba, jive, engelsk og wienervals, og tango. Du får også smake litt på salsa og bachata. Vi bygger en solid struktur som gjør at du kan føle deg komfortabel på dansegulvet.
Det er også mulig å booke privattimer med instruktørene mot tillegg, som betales på stedet.

Dagsprogram:
2 timer gruppetrening på ditt nivå.
1 time øving - fellestrening med begge lærerne som følger opp og gir individuelt tilpassede instruksjoner.
1 time Inside Flow yoga (gruppetime)
Sosialdans på kvelden (minst 3 kvelder i uken).

Fullstendig program vil bli sendt ca. 2 uker før avreise!
Vi gjør oppmerksom på at denne turen ikke gir en garanti for lik fordeling mellom kjønn. Erfaringsmessig er det mange flere damer som melder seg på slike reiser, og man må derfor være innstilt på å danse pardans (der det er påkrevd) med det samme kjønn

Instruktørene:

Ewa Trela

Ewa har vært i danseverdenen siden hun var 6 år gammel.Dans er hennes lidenskap. Ewa har en mastergrad som idrettslærer og dansepedagog, og er nok mest kjent som proffdanser i TV-suksessen «Skal vi danse».
Gjennom sin karriere innen selskapsdans har hun oppnådd internasjonal masterklasse «S», som er den høyeste man kan oppnå. Ewa har vært danselærer i 25 år på alle nivåer, hvor hun byr på effektive og morsomme undervisningsmetoder som skaper glede og moro for alle som deltar. Ewa er eier og daglig leder av Ewa Trela Dans.
Nettside: ewatreladans.no/

Santino Mirenna

Santino Mirenna fra Italia - født i en liten by på Sicilia. Santino begynte å danse i en alder av 8 år. Han oppnådde et høyt nivå på kort tid og vant sitt første italienske mesterskap i 2005. I 2008 kvalifiserte Santino og hans partner seg til den høyeste kategorien i F.I.D.S. (Italian Dance Sport Federation).I 2014 flytte Santino til Norge hvor han representerte HILL Sportsdansere hvor han oppnådde blant annet to ganger sølvmedaljevinner i NM. Sammen med sin partner representert han Norge i EM i Cambrils og i VM i Wien. Fra 2019 har Santino vært en del av de profesjonelle danserne i TV-showet “Skal Vi Danse”.
Instagram: @santinomirenna

Elina Seva

Elina Seva har 600+ RYT utdanning fra Yoga Alliance og bred erfaring innen tradisjonelle yogastiler som Vinyasa, Hatha, Restorative, Yin Yoga, Hot Yoga, etc. men kombinerer det også med kreative og innovative konsepter som Kids Yoga, Yoga for Dancers, etc.Hun har bakgrunn som koreograf og danser.Elina har undervist siden 2015 og har erfaring med yoga i ulike settinger: studio- og kontoryoga, yoga for barn, terapeutisk yoga hos Røde Kors, flere yoga reatreats i Karibia og Europa - hun underviser for tiden i SATS, Glød Yoga og Ewa Trela Dans. Elina var den første Inside Flow-sertifiserte instruktørene i Norge; en moderne kombinasjon av yoga flyt, dans og mindful bevegelse.
Instagram: @eliolita

Tilbakemeldinger fra reisen i 2023:

Hei Ewa. Men altså, for en tur fra avreise på Gardermoen til siste dag på Kreta. Undervisning av ypperste klasse. Har lært så masse av deg og Santino Har jeg anledning til å være med neste gang, så er jeg med, og da skal det kjøpes inn dansesko. Har anbefalt alle som har spurt hvordan turen var om å være med om en har anledning, og er glad i å danse. Tusen takk igjen for en uforglemmelig og magisk tur med dere 2. Lever lenge på denne turen. Terningkast: 6
Sommerhilsen fra Grete

Dansereisen til Kreta var helt fantastisk. Ewa og Santino er utrolig dyktige. Vi lærte masse, og hadde det kjempegøy. Vi var en gjeng fine mennesker i alle aldre (fra 19-72 år), noen reiste alene, som meg selv, andre sammen med partner eller venner. Jeg storkoste meg. Hotellet var flott, og alt i alt var turen en kjempeopplevelse. Tusen takk. ❤️ Linda

Som jeg sikkert har nevnt noen ganger hadde jeg ikke spesielle forventninger til kurset og reisen i forkant, da jeg stort sett ble med som dansepartner for kona.
Interessen og engasjementet mitt gikk imidlertid rett i taket etter de første dagene. Oppsummert tror jeg det går på følgende:
-Akkurat passe vanskelighetsnivå på koreografiene.
-Akkurat passe lengde på treningene for de fleste.
-Et fantastisk fint og inkluderende turfølge.
-Veldig positive, imøtekommende og dyktige instruktører.
Vi kommer garantert til å melde oss på neste gang også.
Med vennlig hilsen
Frode

Dansereisen til Kreta med Ewa Trela Dans i samarbeid med Ving ble den kjekkeste og mest sosiale opplevelsen på lenge😊. Så mye dans å lære, så dyktige, profesjonelle, varme og morsomme instruktører i Ewa og Santino, så hyggelige folk, så bra opplegg, trygt læringsmiljø, god stemning og topp feriefølelse! Anbefales på varmeste, vi deltar gjerne flere ganger! Marit og Hans-Erik

Kjære Ewa,
Tusen takk for Dreamteam Danseferien med deg og Santino på Kreta!
Det har vært et fantastisk eventyr for oss helt fra dag 1. Dere to er Norges mest engasjerte og dyktigste danseinstruktører som finnes. Dansetimene med dere var både lærerike, varierte og morsomme. Sosial dansingene om kveldene overgikk også alles forventinger. Dere var så flinke til å skape en så fin atmosfære og stemning slik at alle storkoste seg og følte at også vi alle var verdensmestere i dans! Vi gleder oss stort til neste drømme-danse tur med dere - helst så snart som mulig!
Klem fra Caroline

Mer informasjon:

Hvem passer turen for?

Turen er både for nybegynnere og de som har danset en del før. Vi deler opp i forskjellige grupper basert på kunnskap og tidligere erfaring. NB! Det er ingen krav om forkunnskaper for nybegynnere.
Alder: Alle over 18 år er velkommen. Reise gjerne alene, du trenger ikke ta med reisefølge eller partner! Merk at vi ikke kan garantere at man får danse med det motsatte kjønn, det kommer ann på hvem som melder seg på turen. Erfaringsmessig er det flere damer som reiser på slike turer.

Romfordeling:

For at reisen skal være både rimelig og sosial kan vi plassere deltakere på rom sammen to og to. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig.

Betalingsvilkår:

1 uke etter mottatt bekreftelse forfaller depositum på 2000,- pr person. 40 dager før avreise forfaller sluttbeløpet. Man kan selv velge å betale inn på reisen sin som man vil, bare disse to fristene overholdes.

Flytider og pratisk informasjon:

Oslo lufthavn Gardermoen/Sunclass Airlines
Avreise Oslo torsdag 9.mai kl. 07.05, ankomst Kreta kl. 12.00
Hjemreise torsdag 16.mai kl. 13.30, ankomst i Oslo kl. 16.35

Busstransport fra flyplassen til hotellet tar ca. 2 tmer og 15 min. I tillegg kommer en kort pause hvor man kan kjøpe drikke, snacks og benytte toalett. Kjøreturen går i naturskjønne omgivelser, noen steder trange og svingete veier.

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.
Du kan lese om transfertiden her

Om hotellet

Ocean Beach Club - Kreta
Ocean Beach Club

Ocean Beach Club - Kreta

Med perfekt beliggenhet ved havet er herlige Ocean Beach Club i Makrigialos et perfekt hotell for treningreisen. Nyt hotellets herlige beliggenhet rett ovenfor en av Kretas aller beste strender, gode treningsmuligheter og koselige restaurant.

Miljøskatt til Hellas

For noen år tilbake innførte greske myndigheter en miljøskatt på hotellovernattinger som betales lokalt. Fra og med januar 2024 har de greske myndighetene økt miljøskatten for hotellovernattinger, og den varierer avhengig av den offisielle hotellklassifiseringen og lengden på oppholdet. Skatten gjelder for alle hotell og leilighetshotell og betales direkte til
hotellet, senest ved avreise.
De nye skattesatsene som gjelder fra 1. januar 2024 er:
1-2 stjerner: 1,50 euro pr. rom eller leilighet pr. natt
3 stjerner: 3 euro pr. rom eller leilighet pr. natt
4 stjerner: 7 euro pr. rom eller leilighet pr. natt
5 stjerner: 10 euro pr. rom eller leilighet pr. natt

Hotellets offisielle klassifisering er 4.

Spørsmål og ytterligere informasjon

For spørsmål om reisen - trening@ving.no