Storfamilie på stranden i solnedgang

Reiser for store grupper

Hver tiende person reiser gratis

Jo flere, desto bedre. Og rimeligere.

Feire morfar med en hyggelig bursdagsreise for hele familien, eller dra på en solfylt (og etterlengtet) ferie med venninnegjengen? Med vår rabatt for store grupper reiser hver tiende person gratis.

Rabatten fungerer slik at den rimeligste reisende får reisen helt gratis, dersom gruppen består av mer enn 10 personer, da dette tilbudet gjelder for den 10. personen. Det kan være et barn eller en voksen i ekstraseng, eller en fullt betalende voksen hvis ekstraseng ikke er tilgjengelig. Tilbudet gjelder ikke for spedbarn/babyer.

Tilbudet kan kombineres med andre rabatter og gjelder alle Vings charterreiser og hotell. Se alle vilkår nederst på siden.*

Tre venner sitter på solstoler

Slik gjør du det

1. Bestill reisen (senest 120 dager før avreise) på ving.no, på telefon 915 08 888, eller hos en av våre forhandlere. (Dere kan bestille sammen eller hver og en for seg selv. Bestiller du på ving.no må du gjøre minst to separate bestillinger, ettersom nettløsningen kun tilbyr bestillinger med opptil 8 personer.)
2. Sørg for at alle i gruppen har betalt depositumet.
3. Send bestillingsnummeret ditt på e-post til info@ving.no. Hvis gruppen er fordelt på flere bestillinger oppgir du samtlige bestillingsnummer.

Vings reiserådgivere

Minst 15 personer som skal ut og reise?

Visste du at vi også kan hjelpe til med å arrangere skreddersydde reiser for store grupper? Definisjonen på en gruppe er minimum 15 voksne. Barn og personer i ekstraseng regnes ikke som fullt betalende. Hvis du vil bestille utflukter, vinsmaking eller andre aktiviteter i ferien også, bestiller du både reise og arrangement via Ving Gruppe og Konferanse.

HOTELLTIPS FOR STORE GRUPPER

Våre egne hotell passer ekstra godt for dere som reiser flere sammen. Her ligger alt til rette for at ferien skal bli så behagelig som mulig for alle i reisefølget.

All Inclusive buffé

All Inclusive-reiser

Det er vanskelig å finne en mer behagelig måte å feriere på enn med All Inclusive. Mat og drikke inngår i reisens pris, og du kan nesten legge igjen lommeboka hjemme. Om dere bestiller All Inclusive på et av våre utvalgte hotell, reiser hver tiende person gratis på utvalgte datoer.

*Vilkår
Reisen må bestilles senest 120 dager før avreise, og alle reisende må bo på samme hotell. Det er likevel mulig å reise fra ulike avreiseflyplasser og ha ulik lengde på oppholdet.

Tilbudet gjelder ikke på følgende avreisedager:

  • Jule- og nyttårsreiser (18.12.–31.12.)
  • Fredag–mandag i starten på skolenes høstferie (27.–30.09.24 og 4.–7.10.24)
  • Fredag–mandag i starten på skolenes vinterferie (16.–19.02.24 og 14.-17.02.25)
  • Fredag–mandag i starten på skolenes påskeferie (22.–25.03.24 og 11.-14.04.25)

Gjelder kun nye bestillinger av charterpakker (fly + hotell). Rabatten gjelder når reisene bestilles samlet. Du kan benytte deg av rabatten i etterkant, men senest tre måneder etter bestilling. Ved bestilling av tilvalgsprodukter, som måltidspakker, utflukter og leiebil, gjelder ordinære priser for den tiende reisende.

Rabatten gjelder ikke for foreninger og bedrifter.