Sunset Beach Club

Sunset Beach Club er det perfekte valget for å nyte Ko Phangans ro og øyas bortgjemte steder. Hotellets fasiliteter er også det perfekte stedet å starte
festen på. Eiendommen ligger ved stranden på Koh Phangan-øya i Haad Rin, 1,5 km fra en fornøyelsespark, 11 km fra fergekaien i Koh Phangan og 35 km fra Samui internasjonale lufthavn (med båt)
.
Vennligst merk: Stranden er ikke egnet for svømming.

Fasiliteter og tjenester inkluderer restaurant, kaffebar, bar, salong, hage, svømmebasseng, miniklubb, treningsstudio, spa-behandlinger (ekstra kostnad), trådløs Internettilgang og 24-timers resepsjon.

Rommene er på 30 m² og har telefon, TV, safe, minibar (ekstra kostnad), air condition, trådløs Internettilgang, sofa, balkong eller terrasse og bad.

Royal Suites har også stue.

Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av vær-/sesongforhold.

Dobbeltrom kan benyttes av 2 voksne og 1 barn, gjestene deler da de eksisterende sengeplassene (ingen ekstraseng inkludert).
Dobbeltrom med ekstraseng kan benyttes av 2 voksne og 2 barn (eventuelt 3 voksne).

Adresse: 120/9 Moo.6, Haad Rin Nai Beach, Baan Tai, 84280 Koh Phangan, Suratthani, Thailand.

Aircondition
Basseng
Barnebasseng
Safe
Bilparkering
Gratis wifi
Hage
Vaskerom
TV
Bar
Restaurant
Strand: 0 m
Sentrum: 11 km
Flyplass: USM 35 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Barnebasseng
  3,5
  Hotellfakta
  • Basseng
   Ja
  • Barnebasseng
   Ja
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Nærmeste sentrum
   11 km
  • Nærmeste strand/badested
   0 m

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.