Chantaramas Resort and Spa

Chantaramas Resort & Spa ble grunnlagt og er eid av to søstre som vokste opp på Koh Pha Ngan. Stedet er inspirert av thailandsk arkitektur og innredning
, øykultur og nostalgi fra oppveksten på øya. Eiendommen ligger ved stranden på øya Ko Phangan, 2,5 km fra en vannpark, 9 km fra en foss, 11 km fra en nasjonalpark og 119 km fra Samui internasjonale
lufthavn.

Fasiliteter og tjenester inkluderer trådløs Internettilgang, svømmebasseng, barnebasseng, restaurant, bar, dampbad (ekstra kostnad) og spabehandlinger (ekstra kostnad)

Rommene har trådløs Internettilgang, klimaanlegg, TV, telefon, safe, minibar (ekstra kostnad), hårføner og bad.

Supreme Deluxe har også boblebad.

Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av vær-/sesongforhold.

Merk: Resepsjon med begrenset åpningstid. Vennligst oppgi flynummer og ankomsttid når du bestiller rom ved dette hotellet.

Dobbeltrom kan benyttes av 2 voksne og 1 barn, gjestene deler da de eksisterende sengeplassene (ingen ekstraseng inkludert).
Dobbeltrom med ekstraseng kan benyttes av 2 voksne og 2 barn (eventuelt 3 voksne).

Adresse: 123 Moo 4 T. Baan Tai, 84280 Koh Phangan, Suratthani, Thailand.

Aircondition
Basseng
Barnebasseng
Safe
Bilparkering
Concierge-fasiliteter
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Strand: 0 m
Sentrum: 0 m
Flyplass: USM 119 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Barnebasseng
  4,0
  Hotellfakta
  • Basseng
   Ja
  • Barnebasseng
   Ja
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Nærmeste sentrum
   0 m
  • Nærmeste strand/badested
   0 m

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.