Royal Lanta Resort and Spa

Royal Lanta legger vekt på hvile, avslapning og komfort for våre gjester. De nydelige, tropiske hagene skjermer privatlivet og gir en tilbake-til-naturen-følelse
. I tråd med harmoni og naturlige omgivelser består menyen av lokal sjømat, ferske råvarer og saftige frukter. Alt dette kan nytes fra strandterrassen som har flott utsikt over de
nærliggende øyene. Når solen går ned er strandbaren et godt sted å koble av. Eiendommen ligger ved Klong Dao-stranden, 2 km fra Kawk Wang-stranden, 4 km fra Long Beach, 15,5 km fra Khao Mai Kaew-grotten og 23 km fra Kantiang-bukten.

Hotellets fasiliteter og tjenester inkluderer restaurant, bar, svømmebasseng, barnebasseng, trimrom, forretningssenter, WiFi, jacuzzi, spa og sauna (mot betaling).

Rommene har TV, safe (mot betaling), air condition, WiFi, minibar (mot betaling), balkong, bad og hårføner.

Premium Deluxe Villa har også stue, skrivebord, kaffe-/tekoker og hårføner.
Grand Deluxe Villa har også egen jacuzzi.

Dobbeltrom kan benyttes av 2 voksne og 1 barn, gjestene deler da de eksisterende sengeplassene (ingen ekstraseng tilgjengelig).
Dobbeltrom med 1 ekstraseng kan benyttes av 2 voksne og 2 barn (eventuelt 3 voksne)

Suiter har ekstraseng for tredje/fjerde gjest. Femte gjest deler eksisterende sengeplass (ingen ekstraseng tilgjengelig).

Adresse: 222 Moo 3, T Saladan A., 81150 Koh Lanta, Krabi, Thailand.

Aircondition
Basseng
Barnebasseng
Safe
Bilparkering
Bilparkering (mot betaling)
Concierge-fasiliteter
Valutaveksling
Gratis wifi
Hage
Vaskerom
Klesrens
TV
Bar
Restaurant
Frokostrom
Treningsrom/treningsfasiliteter
Badstue
Spa-fasiliteter
Strand: 0 m
Sentrum: 1,5 km
Flyplass: KBV 76 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Barnebasseng
 • Spa
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  1,5 km
 • Nærmeste strand/badested
  0 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.