Se hotell (20)

Reiser til Tanzania

På en reise til Tanzania kan du nyte en avslappende tilværelse på hvite korallstrender. Velkommen til Afrika!
En reise til Tanzania vil gi deg ferieminner for livet. Landet på Afrikas østkyst rommer kontinentets høyeste fjell, Kilimanjaro, berømte nasjonalparker med et rikt dyreliv og store innsjøer. Øya Zanzibar ligger noen mil utenfor kysten og er i dag, til tross for sin mørke historie, et fargerikt og eksotisk reisemål med mange forskjellige kulturer og folkeslag. Øya er kjent for sine krydderavlinger, og derfor er det en mengde guidete krydderturer rundt på øya.

Tanzanias rike dyreliv

Tanzania er et veldig vakkert land med et typisk afrikansk landskap med jungel, nasjonalparker og dyrerike savanner. Det mest kjente savanneområdet er Serengeti, som rommer den berømte nasjonalparken med samme navn. Her lever en stor mengde ville dyr som elefanter, sjiraffer, flodhester, sebraer, løver, krokodiller og mange flere dyrearter. Tanzanias lange kyst mot Det indiske hav gir landet et spesielt preg, og rett utenfor kysten ligger paradisøya Zanzibar med sine hvite, berømte strender.

Vings reiser til Tanzania

Når du bestiller en reise til Tanzania med Ving bor du på øya Zanzibar, en paradisøy med fantastiske strender og tropisk frodighet. Takket være Vings fleksible reiseløsninger kan du selv velge når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.
Finn ditt hotell
Finn reise til Tanzania

Reiser til Tanzania

Zanzibar
Zanzibar er en paradisøy i ordets rette forstand. Her tilbringer du dagene med total avslapning på de kritthvite korallstrendene.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.