Reiser fra Stavanger til Maspalomas, Gran Canaria
Reis direkte fra
STAVANGER
Maspalomas, Gran Canaria

Reiser fra Stavanger, Sola

Ving har massevis av charterreiser til sol og varme fra Stavanger. Reiser du med oss slipper du dyre tilslutningsbilletter og lang reisetid – vi vil at du skal få en så behagelig ferie som mulig. Ving tilbyr både sommereiser og vinterreiser med direktefly fra Stavanger til flere fine reisemål. God ferie!

Vinterreiser fra Stavanger

Under ser du alle charterreisemålene våre i vinter. Du kan se alle reisemålene våre i søkefeltet.

Gran Canaria

Bestill en reise med Ving fra Stavanger til klassikeren Gran Canaria, en øy med mange fine hotell og et bredt utvalg reisemål som tilbyr både underholdning og avkobling.

Reis med Ving fra Stavanger til populære Gran Canaria.

Tenerife

Med sine mange reisemål, skiftende landskap og store hotellutvalg har Tenerife noe for enhver smak. Bestill reisen til Tenerife med Ving!

Reis med Ving fra Stavanger til vakre Tenerife.

La Gomera

La Gomera er en av de mindre Kanariøyene, og her er tempoet vesentlig roligere enn på naboøya i øst. Hit reiser du for å nyte de fredelige omgivelsene og naturen.

Sommerreiser fra Stavanger

Her ser du alle charterreisemålene våre neste sommer. Du kan se alle reisemålene våre i søkefeltet.

Mallorca

Mallorca er et av våre mest populære reisemål. Den lille spanske øya har alt fra storbyvibber til trendy fjellandsbyer, i tillegg til de populære badestedene langs kysten. Med Ving kan du fly direkte fra Stavanger til Mallorca.

Direkte fra Stavanger til populære Mallorca.

Kreta

Kreta er 16 250 kvadratkilometer stor (sånn ca.) og overstrødd med fine reisemål for enhver smak, som Chaniakysten for den badeglade og Rethymnon – byen for den historieinteresserte strandløven.

Oppdag den greske øyverdenen med Ving!

Flere reiser fra Stavanger

Velg hotell først?

Se alle reiser fra Stavanger

Charter fra Stavanger med Ving

Opplev verden med Ving! Vi har massevis av charterreiser og pakkereiser med rutefly fra Stavanger til spennende reisemål, både sommer og vinter. Med charterflyene våre kan du reise til blant annet Kroatia og Tyrkia. Med rutefly er mulighetene nesten uendelige. Hva med en storbyferie fra Stavanger til vakre Barcelona eller romantiske Roma? Eller er du klar for å reise sydover på kort varsel? Da bør du ta en titt på restplassene med avreise fra Stavanger.

Nærmeste flyplasser