Dette enestående hotellet ligger kun 100 meter fra Middelhavet, og her kan du nyte ferien i fulle drag. Flyplassen i Palma ligger 44 km unna. Det er kun
350 meter til den kritthvite sandstranden i Can Picafort, hvor du kan bade og teste ut adrenalinfylte vannsportaktiviteter. Den vakre Albufera-innsjøen ligger kun ti kilometer unna, mens det
er 45 km til store fjellopplevelser. Det er også spennende aktiviteter i nærheten, for eksempel Albufera naturpark og gamlebyen i Alcúdia. I gatene rundt hotellet finner du både et supermarked, et lokalt marked, en restaurant og en bar. Besøkende forelsker seg i dette hotellet med det samme. Det har en elegant fasade og fremragende utsikt over Middelhavet. Hotellets komfortable rom, terrasse og hage innbyr til avslapning, mens yogatimene fullender opplevelsen av velvære. Du finner et bredt utvalg av underholdende aktiviteter på hotellet, som et klassisk og familievennlig basseng. Levende musikk, temamiddager og et aktivitetsprogram tilbys også. Du kan også henge deg med på mer sportslige aktiviteter, som bordtennis og fisking. Alt dette, samt mye mer, er med på gjøre dette hotellet til et av de beste i området.

Totalt antall rom: 173
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Klesvask
Parkeringsplass
Garasje
Wi-fi
Bagasjerom

Hotellets offisielle klassifisering er 3.
4,5
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  800 m
 • Nærmeste strand/badested
  300 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.