Apartamentos Vibra Tropical Garden

Leilighetene har en unik beliggenhet bare 15 minutters gange fra det livlige bysentrum på Ibiza med natteliv, restauranter og barer. En kort gange fra
Figueretas Paseo er det mange barer med havutsikt og restauranter. Ibizas sentrale busstasjon er bare noen minutters gange fra hotellet, som gir tilgang til fantastiske severdigheter på øya
inkludert strendene og markedene. Ligger i Figueretas, 250 meter fra stranden, 1,5 kilometer fra Dalt Vila Museum, 3 kilometer fra Talamanca og 7 kilometer fra Ibiza lufthavn.

På hotellet er det svømmebasseng, barnebasseng, WiFi, parkering (mot betaling), heis, fasiliteter for funksjonshemmede, 24-timers resepsjon, vaskeri-service, bar og restaurant.

Leiligheter har kjøkkenkrok, mini-kjøleskap, safe (mot betaling), TV, telefon, WiFi, aircondition og bad.

Leiligheter med ett soverom har separat spiseområde og stue.

Leiligheter med ett soverom: Sovesofa i stuen for en ekstra person.

Vær oppmerksom på at følgende fasiliteter som frokostrom og bar kan brukes på Luxamar Apartments som ligger 50 meter fra hotellet.

OBS: Innsjekking må gjøres på Panoramic Apartments (24-timers resepsjon) som ligger ved siden av hotellet.

Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av været/årstiden.

Adresse: C/ Ramon Muntaner 78-82, 07800 Figueretas, Ibiza, Spania.

Aircondition
Heis
Basseng
Barnebasseng
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering (mot betaling)
Gratis wifi
Vaskerom
TV
Bar
Restaurant
Strand: 250 m
Sentrum: 0 m
Flyplass: IBZ 7 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Barnebasseng
  4,0
  Hotellfakta
  • Basseng
   Ja
  • Barnebasseng
   Ja
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Heis
   Ja
  • Nærmeste sentrum
   0 m
  • Nærmeste strand/badested
   250 m

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.