Subur Maritim Hotel (ex Best Western)

Beliggende på Sitges sjøside í et pent og stille område.
Best Western Subur Maritim er beliggende 1 km fra Sitges sentrum í et stille område. Hotellet har
42 hotellrom utstyrte med komplett baderom (dusj eller bad), luftkondisjoneing, TV, telefon, Internett tilkopling, minbar og safe (mot avgift). Subur Maritim har en restaurant, bar, svømmebasseng
, flere konferanserom og gratis parkering. Adresse: Passeig maritime, s/n, 08870 Sitges, Spain.

Aircondition
Heis
Basseng
Safe
Bilparkering
Gratis wifi
Klesrens
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Strand: 0 m
Sentrum: 1 km
Flyplass: BCN 30 km, REU 80 km

Offisiell klassifisering mangler
4,0
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  1 km
 • Nærmeste strand/badested
  0 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.