Bonavista Hostal

Hotellet ligger i hjertet av den livlige turistbyen Calella, bare 400 m fra stranden, 41 km fra Girona lufthavn og 69 km fra flyplassen i Barcelona.
Bonavista
Hostal ligger 19 km fra Montnegre-Corredor Naturpark, 53 km fra Girona og 55 km fra Barcelona.
Hotellets fasiliteter og tjenester inkluderer resepsjon, bar og trådløs Internettilgang i
alle områder.
Rommene er utstyrt med bad, klimaanlegg og balkong eller terrasse.
Adresse: c/Monturiol, 155-159, 08370 Calella, Barcelona, Spania

Aircondition
Safe
Gratis wifi
TV
Bar
Restaurant
Strand: 400 m
Sentrum: 0 m
Flyplass: GRO 41 km

Offisiell klassifisering mangler
4,0
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  0 m
 • Nærmeste strand/badested
  400 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.