H10 Montcada Boutique Hotel

Barcelona, Barcelona
Velkommen til et av våre mest populære hotell i Barcelona. H10 Montcada Boutique Hotel er en favoritt blant Vings gjester, og det er lett å forstå hvorfor
. Med sin perfekte beliggenhet nær både de trange smugene i de gotiske kvartalene og byens store utvalg av butikker, restauranter og barer, er hotellet et utmerket utgangspunkt for en helg
Hotellets takterrasse er en perle. Her er det både boblebad, en herlig lounge og bar, og ikke minst – fra takterrassen har du fantastisk utsikt over Barcelonas hustak og havet. I gangavstand fra H10 Montcada Boutique Hotel finner du mange av Barcelonas mest populære severdigheter; som katedralen, La Rambla og Picasso-museet. Rett i nærheten ligger også Palau de la Música Catalana, et spektakulært modernistisk auditorium som står på Unescos verdensarvliste.

Internett

WiFi i resepsjon/lobby er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Rommene ligger i 1.–8. etasje, det går en trapp fra 9. etasje opp til takterrassen.

Et lite beløp trekkes i depositum ved ankomst til hotellet, for å dekke eventuelle ekstra kostnader eller skader.

Parkering mot betaling på hotellområdet med forbehold om plass
Bygget 2002
Renovert 2014 (rommene) og 2015 (lobby og frokostrom)
1 bygning/er
10 etasje/r
79 rom/leiligheter
Heis, delvis (til 8. etasje)
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring
Safe i resepsjonen
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale på reisemålet ditt, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Skatter & avgifter

De regionale myndighetene krever en hotellskatt på overnattinger i Barcelona samt i øvrige Katalonia. Skatten varierer mellom 3,03 og 5,78 euro pr. døgn og pr. person avhengig av hotellkategori. Skatten betales direkte til hotellet.

For 5-stjerners hotell er kostnaden økt til 5,78 euro pr. døgn og person
For 4- stjerners hotell er kostnaden 3,80 euro pr. døgn og person
For 3-stjerners hotell og øvrige er kostnaden 3,03 euro pr. døgn og person

Barn og ungdommer som ikke har fylt 17 år er fritatt fra skatten. Vings klassifisering kan være annerledes enn den offisielle klassifiseringen av hotellet, som utgjør grunnlaget for skattens størrelse.

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Ligger sentralt i Barri Gotic
 • Takterrasse med boblebad og fantastisk utsikt
 • Gratis WiFi i rommene/leilighetene
Hotellfakta
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Nei
 • Heis
  Ja, delvis
 • T-banestasjon
  50 m
 • Plaça de Catalunya
  900 m
 • Sagrada Familia
  2,6 km
 • Parc Güell
  4,4 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.