Se hotell (41)

Reiser til Singapore

Singapore
Bestill en reise til Singapore og opplev en moderne og velorganisert asiatisk storby, med gode restauranter og shopping i verdensklasse.
Utvalget i Singapore er mer eller mindre uendelig, og man kommer seg enklest rundt med t-banen. Byen rommer templer, moskeer og museer, og på Sentosa Island er det mye å gjøre for naturelskere; med alt fra herlige strender til populære fornøyelsesparker som Universal Studios. Man kan sykle, kjøre minitog og bade. Hvis du ikke tar broen over til Sentosa Island, kan du ta den høytsvevende kabelbanen med glassgulv fra World Trade Center. Garantert et minne for livet!

Mat, shopping og fornøyelser i Singapore

I Singapore kan du spise mat fra alle verdenshjørner, inklusive kjøttboller med tyttebærsyltetøy på IKEA. På en reise til Singapore finner du trendy fastfood-kjeder, luksusrestauranter og fargerike små spisesteder i Chinatown og Little India. Utelivet består av alt fra strøkne pianobarer til diskotek og asiatenes favoritt, karaokebarene. Shoppingen er også i verdensklasse, med noe for alle. Hva med en antikk jadeelefant til noen millioner eller en helt maken, bare ny, for noen dollar? I Singapore kan du kjøpe merkeklær, fotoutstyr, silkebatikk eller skreddersydde klær.
Vings hotell ligger flott til nær den store shoppinggaten Orchard Road, med fem minutter å gå til nærmeste t-banestasjon. Singapore har dessuten flere spennende kunstmuseer med både lokal og moderne kunst fra Sørøst-Asia. Sørg for å få med deg et besøk til Chinatown med sine fargerike bygninger i kolonistil.
Nyttige tips
  • Sentrale hotell
  • Gode shoppingmuligheter
  • Gode restauranter

Våre gjesters vurdering Singapore

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Singapore

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.