Se hotell (40)

Reiser til Singapore

Singapore
Bestill en reise til Singapore og opplev en moderne og velorganisert asiatisk storby, med gode restauranter og shopping i verdensklasse.
Utvalget i Singapore er mer eller mindre uendelig, og man kommer seg enklest rundt med t-banen. Byen rommer templer, moskeer, moderne arkitektur, museer, og på Sentosa Island er det mye å gjøre for naturelskere; med alt fra herlige strender til populære fornøyelsesparker som Universal Studios. Man kan sykle, kjøre minitog og bade. Hvis du ikke tar broen over til Sentosa Island, kan du ta den høytsvevende kabelbanen med glassgulv fra World Trade Center. Garantert et minne for livet!

Mat, shopping og fornøyelser i Singapore

I Singapore kan du spise mat fra alle verdenshjørner, inklusive kjøttboller med tyttebærsyltetøy på IKEA. På en reise til Singapore finner du trendy fastfood-kjeder, luksusrestauranter og fargerike små spisesteder i Chinatown og Little India. Utelivet består av alt fra strøkne pianobarer til nattklubber og asiatenes favoritt, karaokebarene. Shoppingen er også i verdensklasse, med noe for alle. Hva med en antikk jadeelefant til noen millioner eller en helt maken, bare ny, for noen dollar? I Singapore kan du kjøpe merkeklær, fotoutstyr, silkebatikk eller skreddersydde klær. Her finner du også flere spennende kunstmuseer med både singaporiansk og sørøst-asiatisk moderne kunst. Sørg for å få med deg et besøk til Chinatown med sine fargerike bygninger i kolonistil.

Vings lekre hotell i Singapore

Vings hotell ligger flott til nær den store handlegaten Orchard Road, med fem minutter å gå til nærmeste t-banestasjon. Vil du bo ekstra luksuriøst kan du bestille Marina Bay Sands som har imponerende arkitektur og lekre infinitybasseng på taket. Eller hva med legendariske Raffles Hotel der drinken Singapore Sling ble oppfunnet.
Nyttige tips
  • Sentrale hotell
  • Gode shoppingmuligheter
  • Gode restauranter

Våre gjesters vurdering Singapore

Finn reise til Singapore