Retreat & meditasjon

Retreater og meditasjon

Vil du reise både fysisk og mentalt? I en verden hvor alt går raskere og raskere opplever stadig flere behovet for å ta en pause. Her finner du vårt utvalg av meditasjon, mindfulness og retreater – reiser der du får tid til ettertanke og innhenting. Bli med på en arrangert gruppereise, eller reis på egen hånd og opplev roen på et av de mange herlige hotellene våre.

Anbefalte hotell

Utvalgte hotell som passer perfekt for en avslappende ferie i vakre omgivelser. Her ligger alt til rette for å hvile, finne balansen og hente frem ny energi.

Maya Ubud Resort And Spa

Ubud, Bali

En stille oase i tropiske omgivelser. Dette prisvinnende hotellet ligger i en frodig elvedal og er utformet som en tradisjonell balinesisk landsby. Her kan du nyte herlige spabehandlinger, praktisere yoga og meditere under åpen himmel til lyden av fuglekvitter.

Ubud, Bali

Prime Select

The Sarann

Koh Samui, Thailand

Lekkert boutiquehotell der det eneste som skiller hotellet fra havet er det herlige infinitybassenget. Her får du en ferie full av luksus og avslapning. Navnet «The Sarann» henspiller faktisk på sjelelig fred, der alle bekymringer er som blåst bort.

Koh Samui, Thailand

Avslappende gruppereiser

Inspirerende reiser og retreater som gir velvære for kropp og sjel – med dyktige instruktører.

Yoga og mindfulness-reise til Nidri

  • Nidri, Hellas
  • 11.-18.september 2023
  • Fra 13 800,–

Nidri, Hellas 11.-18.september 2023

Reisemål for meditasjon og retreater

Harmoniske reisemål der du kan komme i kontakt med ditt indre, finne stillhet og hente kraft.

Ubud, Bali

Meditasjon og spiritualitet er en viktig del av balinesisk kultur. I fjellene ligger landsbyen Ubud, et yogamekka med et stort utvalg av yogaklasser og retreater. Her ligger også The Yoga Barn, en tropisk oase som er svært populær blant yogier fra hele verden. Ubud har også en rekke kafeer og spisesteder som tilbyr næringsrik og smakfull raw food.

Sri Lanka

En reise til Sri Lanka er en reise for alle sansene. Takket være landets buddhistiske kultur er det aldri langt til nærmeste meditasjonssenter eller retreat, og de vakre omgivelsene sørger for harmoni i både kropp og sjel. Det ligger også mange meditasjonssentre, retreater, ayurvediske helsesentre og yogastudioer langs kysten og innover i landet.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.