Retreat & meditasjon

Retreater og meditasjon

Vil du reise både fysisk og mentalt? I en verden hvor alt går raskere og raskere opplever stadig flere behovet for å ta en pause. Her finner du vårt utvalg av meditasjon, mindfulness og retreater – reiser der du får tid til ettertanke og innhenting. Bli med på en arrangert gruppereise, eller reis på egen hånd og opplev roen på et av de mange herlige hotellene våre.

Anbefalte hotell

Utvalgte hotell som passer perfekt for en avslappende ferie i vakre omgivelser. Her ligger alt til rette for å hvile, finne balansen og hente frem ny energi.

Maya Ubud Resort And Spa

Ubud, Bali

En stille oase i tropiske omgivelser. Dette prisvinnende hotellet ligger i en frodig elvedal og er utformet som en tradisjonell balinesisk landsby. Her kan du nyte herlige spabehandlinger, praktisere yoga og meditere under åpen himmel til lyden av fuglekvitter.

Ubud, Bali

Romantic Selection

The Sarann

Koh Samui, Thailand

Lekkert boutiquehotell der det eneste som skiller hotellet fra havet er det herlige infinitybassenget. Her får du en ferie full av luksus og avslapning. Navnet «The Sarann» henspiller faktisk på sjelelig fred, der alle bekymringer er som blåst bort.

Koh Samui, Thailand

Avslappende gruppereiser

Inspirerende reiser og retreater som gir velvære for kropp og sjel – med dyktige instruktører.

Reisemål for meditasjon og retreater

Harmoniske reisemål der du kan komme i kontakt med ditt indre, finne stillhet og hente kraft.

Ubud, Bali

Meditasjon og spiritualitet er en viktig del av balinesisk kultur. I fjellene ligger landsbyen Ubud, et yogamekka med et stort utvalg av yogaklasser og retreater. Her ligger også The Yoga Barn, en tropisk oase som er svært populær blant yogier fra hele verden. Ubud har også en rekke kafeer og spisesteder som tilbyr næringsrik og smakfull raw food.

Sri Lanka

En reise til Sri Lanka er en reise for alle sansene. Takket være landets buddhistiske kultur er det aldri langt til nærmeste meditasjonssenter eller retreat, og de vakre omgivelsene sørger for harmoni i både kropp og sjel. Det ligger også mange meditasjonssentre, retreater, ayurvediske helsesentre og yogastudioer langs kysten og innover i landet.