TA VARE PÅ DEG SELV

Veien til velvære

Reiser som gir velvære

Drømmer du om en ferie der du kan starte dagen med yoga i solen, skjemme bort deg selv med luksuriøse spabehandlinger eller komme i kontakt med ditt indre? Eller kanskje du bare vil legge fra deg mobilen og lese en bok? Ta en pause fra hverdagen og lad batteriene i ferien. Her finner du avslappende reiser der din velvære er det aller viktigste.

REISER MED FOKUS PÅ VELVÆRE

Enten du drømmer om velgjørende retreats, energigivende yoga eller spabehandlinger synes vi du skal bruke ferien din på å skjemme bort deg selv og å gjøre det som får deg til å føle deg vel.

For deg som vil ta vare på deg selv

Utvalgte reisemål der alt ligger til rette for å ha det bra – mentalt og fysisk.

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.