TA VARE PÅ DEG SELV

Veien til velvære

Reiser som gir velvære

Drømmer du om en ferie der du kan starte dagen med yoga i solen, skjemme bort deg selv med luksuriøse spabehandlinger eller komme i kontakt med ditt indre? Eller kanskje du bare vil legge fra deg mobilen og lese en bok? Ta en pause fra hverdagen og lad batteriene i ferien. Her finner du avslappende reiser der din velvære er det aller viktigste.

REISER MED FOKUS PÅ VELVÆRE

Enten du drømmer om velgjørende retreats, energigivende yoga eller spabehandlinger synes vi du skal bruke ferien din på å skjemme bort deg selv og å gjøre det som får deg til å føle deg vel.

For deg som vil ta vare på deg selv

Utvalgte reisemål der alt ligger til rette for å ha det bra – mentalt og fysisk.

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Filtrer
Hotellstandard
Gjestevurdering
 
3,0
5,0
Avstand til lokalt sentrum
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Avstand til strand
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.