Bestill i fred og ro

reis trygt med ving

Trygge reiser med Ving

I mer enn 60 år har vi jobbet med ferie og reiser, alltid med din trygghet i fokus. I disse tider er det viktigere enn noensinne at du føler deg trygg når du skal ut på reise.

Derfor utvider vi trygghetspakken vår for charterreiser, med blant annet økte sikkerhetsrutiner, gratis avbestillings- og endringsforsikring. I tillegg tilbyr de lokale myndigheter på Kanariøyene en gratis covid-19-forsikring til deg som mangler denne dekningen i reiseforsikringen din.

Alle pakkereiser som bestilles hos Ving dekkes av Reisegarantifondet, og du er beskyttet av Pakkereiseloven. Det innebærer at du alltid får igjen pengene om reisen skulle bli innstilt. Alt dette gjør at du får den tryggheten du ønsker når du bestiller en reise med Ving. Så velkommen igjen når du vil planlegge reisen din – håper vi sees på et av våre reisemål snart!

Vår trygghetspakke:

Gjelder Vings reiser med charterfly

  • Inkludert avbestillings- og endringsforsikring
  • Økte sikkerhetsrutiner
  • Gratis COVID-19 forsikring på Kanariøyene
  • Pakkereisen din er dekket av Pakkereiseloven. Det innebærer bl.a. at dersom en reise blir innstilt, vil tilbakebetaling normalt skje i løpet av to uker.

Avbestillings- og endringsforsikring

Du får avbestillings- og endringsforsikring på kjøpet

  • Du har mulighet til å endre charterreisen din så mange ganger du vil fram til 30 dager før avreise, uansett anledning.
  • Du kan bytte ut person på reisen eller endre navn - uten ekstra kostnad.
  • Du kan bo i det rommet eller leiligheten dere har bestilt, uten noen ekstra kostnader, selv om noen i reisefølget ditt blir nødt til å avbestille på kort varsel pga. sykdom.

Gjelder Vings reiser med charterfly
Vår avbestilling- og endringsforsikring

Trygghet på hele reisen

For oss er det viktig at du føler deg trygg på hele reisen din. Derfor har vi innført nye hygiene- og sikkerhetsrutiner på våre hotell, fly, transferbusser og aktiviteter.

Smarte forsikringsløsninger

Vil du være ekstra trygg på reisen så tilbyr vår samarbeidspartner Gouda både heldekkende reiseforsikringer og supplementspakke til reiseforsikringen.

Trygge reiser til Kanariøyene

Nyhet! I samarbeid med myndighetene på Kanariøyene tilbys du nå en gratis covid-19-forsikring når du bestiller en pakkereise med Ving.

Obs. Det er viktig at du ser over forsikringene dine før reisen din.