Trygghet på reisen

covid-19-forsikring på Kanariøyene

Reis trygt til Kanariøyene

Skal du reise til Kanariøyene har du nå en ekstra sikkerhet dersom du skulle bli smittet med covid-19. Selv om de aller fleste reiseforsikringer gir full dekning, bør du kontakte forsikringsselskapet ditt før du reiser og høre hva som gjelder for din forsikring.

Myndighetene på Kanariøyene tilbyr nå en gratis covid-19-forsikring for deg som ikke har denne dekningen i din vanlige forsikring. Det eneste du trenger er å vite hvor du skal henvende deg hvis du blir smittet. Les mer her.

Dekning

Hva dekker covid-19-forsikringen på Kanariøyene og hvordan fungerer den?

I samarbeid med lokale myndigheter på Kanariøyene tilbyr Ving økt trygghet gjennom en omfattende forsikringsdekning.

Kanariøyenes covid-19-forsikring dekker:

  • Utgifter til testing og legebesøk under ferieoppholdet
  • Ekstrautgifter til overnatting hvis oppholdet må forlenges (karantene)
  • Ekstrautgifter til ny flybillett hvis hjemreisen må endres

Vi er her for deg

I Ving er vi alltid der når du trenger oss. Personalet vårt på Kanariøyene hjelper deg gjerne, og du kan kontakte dem på telefon, sms, e-post eller på hotellet ditt.

Hva skal jeg gjøre hvis jeg får sykdomssymptomer mens jeg er på Kanariøyene?

  • Hold deg på hotellrommet ditt og kontakt helsemyndigheten på Kanariøyene. Ring 900112061 hvis du ringer fra en spansk telefon og 112 hvis du ringer fra din egen mobiltelefon. De vil gi deg informasjon om hvilke lokale retningslinjer som gjelder for deg og reisefølget ditt. Vær oppmerksom på at informasjonen vil bli gitt på engelsk. Trenger du hjelp til oversettelse, er du velkommen til å kontakte reiselederne på reisemålet.
  • Tester du positivt for covid-19, vil du få informasjon om hvordan du kontakter forsikringsselskapet som håndterer den lokale forsikringen for de kanariske myndighetene.
  • Kontakt forsikringsselskapet ditt.
  • Kontakt Vings personale på reisemålet – vi kan gi råd og hjelp.

Det er viktig at du allerede har en reiseforsikring, da denne lokale forsikringen kun dekker sykdom forårsaket av covid-19. De fleste reiseforsikringer gir tilstrekkelig dekning, men sjekk med forsikringsselskapet ditt før du reiser – for sikkerhets skyld. For en heldekkende reiseforsikring som dekker øvrige deler av turen, anbefaler vi deg å tegne Goudas reiseforsikring.

Vanlige spørsmål

Trenger jeg allikevel en reiseforsikring?

Ja, det er viktig at du har reiseforsikring. Denne lokale forsikringen dekker kun covid-19 og gjelder ikke dersom du rammes av annen sykdom.
For en heldekkende reiseforsikring som gjelder øvrige deler av turen, anbefaler vi at du tegner Goudas reiseforsikring. [Goudas reiseforsikring] (/reiseforsikring).

Hva dekker covid-19-forsikringen på Kanariøyene?

Forsikringen er gratis og inngår automatisk i perioden 3.8.2020–2.8.2021, uavhengig av når du bestiller reisen til Kanariøyene.  
Forsikringen dekker:

  • Utgifter til testing og legebesøk under ferieoppholdet
  • Ekstrautgifter til overnatting ved utvidelse av oppholdet (karantene)
  • Ekstrautgifter til ny flybillett ved endret returreise

Les forsikringsvilkårene her.

Må jeg isolere meg på hotellrommet mitt?

Hvis du får symptomer, skal du holde deg på rommet og kontakte helsemyndighetene. Ring 900112061 hvis du ringer fra en spansk telefon og 112 hvis du ringer fra din egen mobiltelefon. Der vil du få informasjon om hvilke lokale retningslinjer som gjelder for deg og reisefølget ditt (informasjonen er på engelsk)

Kanariøyenes covid-19-forsikring dekker ekstrautgifter til forlengelse av oppholdet (karantene). Les forsikringsvilkårene her.

Har Ving ansatte på Kanariøyene?

Nettopp fordi vi har vårt eget personale på Kanariøyene, kan du føle deg ekstra trygg. De hjelper deg med det du trenger, og du når dem på telefon, sms, e-post eller på hotellet ditt.

Merk at forsikringen er et samarbeid mellom myndighetene på Kanariøyene og AXA-forsikring. Forsikringen omfatter alle turister på Kanariøyene og er ikke et tilbud fra Ving eller andre selskaper innen NLTG Group. Vi vil selvfølgelig gi deg råd og hjelp hvis du trenger det.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.