NYHET! Tilbakebetalingsgaranti

Pengene tilbake innen
7 dager

Safe Travel - du reiser trygt med Ving

Vi har mer enn 60 års erfaring med feriereiser, og din trygghet – før, under og etter reisen – har alltid vært det viktigste for oss. Nå får du vårt omfattende Safe Travel-program med på kjøpet når du bestiller en reise hos Ving.

Det betyr blant annet at vi, som eneste norske reisearrangør, sørger for at du får pengene dine tilbake innen 7 dager ved en eventuell avbestilling eller kansellering. Du har også anledning til å avbestille charterreisen helt frem til 30 dager før avreise – uansett årsak. (Betingelser gjelder.) I tillegg får du vår avbestillings- og endringsbeskyttelse inkludert, når du bestiller en charterreise med avreise senest 31. oktober 2021.

Vi teller ned til vi kan reise igjen

Hvordan er det å være på Kanariøyene nå? Vi har spurt destinasjonssjefene våre på Gran Canaria og Tenerife. Les også mer om hvor vi vil reise i sommer, og vårt arbeid med Safe Travel.

Nå kan det lønne seg å bestille sommerferien

Gratis avbestilling, fleksibilitet og nye sikkerhetsrutiner. Les hva Ving gjør for at du skal få sommerferien du drømmer om.

Dette er fordelene med pakkereiser

Gratis avbestilling, fleksibilitet og nye sikkerhetsrutiner.

Hit vil vi reise i sommer

Drømmer du om sol og strender denne sommeren? Det er du ikke alene om. Dette er noen av sommerens mest fristende reisemål og hotell.

La deg inspirere

Drømmer du om sol og strender denne sommeren? Drøm deg bort til noen av sommerens mest fristende reisemål og hotell.

Mamma og barn på stranden | Safe Travel med Ving

Avbestillings- og endringsbeskyttelse med på kjøpet

Gjelder på alle charterreiser med avreise til og med 31. oktober.
Verdi 249-489,- pr. person

 • Du kan endre reisen så mange ganger du vil inntil 30 dager før avreise
 • Du kan avbestille reisen ved sykdom eller oppsigelse
 • Du kan endre navn på bestillingen kostnadsfritt

Skjerpede sikkerhetsrutiner

Sikkerhetsrutinene våre oppfyller, eller overgår, alle stilte krav. Det gjelder på flyene, hotellene og bussene våre.

Ekstra trygghet på reisen

Du er alltid beskyttet når du reiser med oss

 • Når du bestiller en pakkereise hos oss er du dekket av pakkereiseloven.
 • Vi tilbyr prisgunstige reiseforsikringer for ekstra trygghet på reisen.
 • Lokale myndigheter på Kanariøyene tilbyr en gratis Covid-19-forsikring til alle som reiser dit (gjelder frem til 2. august 2021).

Avbestillingsregler

Avbestillingsmuligheten gjelder fra du bestiller reisen og inntil 30/60 dager før avreise – uansett årsak. Du må imidlertid betale et depositum innen syv dager etter bestilling. Ved avbestilling får du tilbake beløpet du har betalt, minus et administrasjonsgebyr på 200,- pr. person, så lenge avbestillingen gjøres med minst 30/60 dager igjen til avreise.

Hvis du vil avbestille reisen må du kontakte oss på 915 08 888.

Vilkår for avbestilling 30 dager før avreise

 • Gjelder charterreiser
 • Gjelder ikke reiser med rutefly, storbyreiser, cruise og reiser du setter sammen selv.
 • Tilbudet gjelder charterreiser bestilt 29. januar 2021 eller senere, med avreise til og med 15. juni 2021.
 • For charterreiser mellom 16. juni 2021 og 31. oktober 2021 har du mulighet til å avbestille inntil 60 dager før avreise.
 • For utflukter og andre tilvalg gjelder ordinære avbestillingsvilkår.

Her finner du mer informasjon om regler og vilkår for avbestilling

Vilkår for avbestilling 60 dager før avreise

 • Gjelder charterreiser
 • Gjelder ikke reiser med rutefly, storbyreiser, cruise og reiser du setter sammen selv.
 • Tilbudet gjelder deg som har bestilt en charterreise i perioden 23. oktober 2020 – 28. januar 2021, med avreise fra og med 23. oktober 2020 – 31. oktober 2021, eller hvis du har bestilt en charterreise 29. januar 2021 eller senere med avreise i perioden 16. juni – 31. oktober 2021.
 • For utflukter og andre tilvalg gjelder ordinære avbestillingsvilkår.

Her finner du mer informasjon om regler og vilkår for avbestilling

For reiser bestilt utenfor ovennevnte bestillings- og avreiseperiode gjelder våre vanlige endrings- og avbestillingsvilkår. For ekstra trygghet kan du kjøpe vår endrings- og avbestillingsbeskyttelse. Da kan du for eksempel endre reisen så mange ganger du vil inntil 30 dager før avreise.

Mamma og barn på stranden | Safe Travel med Ving

7 dagers-tilbakebetalingsgaranti

Vi vet at mange lengter etter å reise utenlands igjen. Samtidig har vi stor forståelse for at mange er usikre og nøler med å bestille under de nåværende omstendighetene. Du er kanskje bekymret for når du vil få pengene tilbake ved en eventuell avbestilling eller kansellering? Vi vil at du skal føle deg trygg når du bestiller en reise hos oss, og derfor har vi innført en tilbakebetalingsgaranti som sørger for at du får pengene tilbake innen 7 dager.

Tilbakebetalingsgarantien gjelder alle reiser, inkl. reiser med rutefly.

Bestill nå – betal sluttsummen først 35 dager før avreise

Reiser med charterfly
Bestiller du sommerferien nå, kan du vente med betaling av sluttsummen helt til det er 35 dager igjen til avreise. Det betyr at du kun betaler depositumet ved bestilling, så lenge det er mer enn 35 dager til avreise ved bestilling. Depositumet er på 2 000,– pr. person og må betales innen 7 dager etter bestilling.

Reiser med rutefly og andre bestillinger
Hvis du bestiller reiser med rutefly eller bestiller kun hotell kan depositumet være høyere enn 2 000,– pr. person, avhengig av hvorvidt flyselskapet eller hotellet krever forhåndsbetaling.

Les mer om betaling og depositum her

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.