Feriestemning på Oceaqn Beach Club - Kreta | Safe Travel

Bestill trygt. Reis sikkert.

Safe Travel

Safe Travel - du reiser trygt med Ving

Vi har mer enn 60 års erfaring med feriereiser, og din trygghet – før, under og etter reisen – har alltid vært det viktigste for oss. Nå får du vårt omfattende Safe Travel-program med på kjøpet når du bestiller en reise hos Ving.

Dette er inkludert når du bestiller en reise med oss

Nyttig informasjon for deg som skal ut og reise med oss

Her svarer vi deg så godt vi kan på hvordan det blir når reiserådene justeres og vi kan reise igjen.

Skjerpede sikkerhetsrutiner

Sikkerhetsrutinene våre oppfyller, eller overgår, alle stilte krav. Det gjelder på flyene, hotellene og bussene våre.

Vi teller ned til vi kan reise igjen

Her finner du de siste stemningsrapportene fra våre reisemål og inspirasjon til din neste reise.

Valldemossa, Mallorca

Stemningsrapport fra Mallorca

Hvordan er det å være i utlandet nå? Er restauranter og butikker åpne? Vår Product Manager Carina Modin bor på Mallorca og har gitt oss en rapport fra den populære ferieøya.

Kvinne med hatt i feriemodus - finn reiseinspirasjon her

Reisetips og reiseinspirasjon

I samlingen av reiseinspirasjon finner du spennende reportasjer, stemningsrapporter, eksperttips og guider til reisemål over hele verden.

Vilkår

Avbestillings- og endringsbeskyttelse med på kjøpet på alle charterreiser med avreise til og med 31. oktober.

Verdi 249-489,- pr. person

  • Du kan endre reisen så mange ganger du vil inntil 30 dager før avreise
  • Du kan avbestille reisen ved sykdom eller oppsigelse
  • Du kan endre navn på bestillingen kostnadsfritt
    Les mer om beskyttelsen

7 dagers-tilbakebetalingsgaranti

Vi vet at mange lengter etter å reise utenlands igjen. Samtidig har vi stor forståelse for at mange er usikre og nøler med å bestille under de nåværende omstendighetene. Du er kanskje bekymret for når du vil få pengene tilbake ved en eventuell avbestilling eller kansellering? Vi vil at du skal føle deg trygg når du bestiller en reise hos oss, og derfor har vi innført en tilbakebetalingsgaranti som sørger for at du får pengene tilbake innen 7 dager.

Tilbakebetalingsgarantien gjelder alle reiser, inkl. reiser med rutefly.

Avbestillingsregler

Avbestillingsmuligheten gjelder fra du bestiller reisen og inntil 60 dager før avreise – uansett årsak. Du må imidlertid betale et depositum innen syv dager etter bestilling. Ved avbestilling får du tilbake beløpet du har betalt, minus et administrasjonsgebyr på 200,- pr. person, så lenge avbestillingen gjøres med minst 60 dager igjen til avreise.

Hvis du vil avbestille reisen må du kontakte oss på 915 08 888.

Vilkår for avbestilling 60 dager før avreise

  • Gjelder charterreiser
  • Gjelder ikke reiser med rutefly, storbyreiser, cruise og reiser du setter sammen selv.
  • Tilbudet gjelder for deg som har bestilt en charterreise etter 23. oktober 2020 som har avreise før 31. oktober 2021.
  • For utflukter og andre tilvalg gjelder ordinære avbestillingsvilkår.

Her finner du mer informasjon om regler og vilkår for avbestilling

For reiser bestilt utenfor ovennevnte bestillings- og avreiseperiode gjelder våre vanlige endrings- og avbestillingsvilkår. For ekstra trygghet kan du kjøpe vår endrings- og avbestillingsbeskyttelse. Da kan du for eksempel endre reisen så mange ganger du vil inntil 30 dager før avreise.

Bestill nå – betal sluttsummen først 35 dager før avreise

Reiser med charterfly
Bestiller du sommerferien nå, kan du vente med betaling av sluttsummen helt til det er 35 dager igjen til avreise. Det betyr at du kun betaler depositumet ved bestilling, så lenge det er mer enn 35 dager til avreise ved bestilling. Depositumet er på 2 000,– pr. person og må betales innen 7 dager etter bestilling.

Reiser med rutefly og andre bestillinger
Hvis du bestiller reiser med rutefly eller bestiller kun hotell kan depositumet være høyere enn 2 000,– pr. person, avhengig av hvorvidt flyselskapet eller hotellet krever forhåndsbetaling.

Les mer om betaling og depositum her

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.