Inspirasjon

Alle elsker

Lollo & Bernie

Lollo & Bernie på besøk i Norge

Da valget sto mellom å sitte alene på en strand i Syden, og å treffe vennene sine i Norge, var svaret enkelt for de populære maskotene.

– Når barna ikke kan reise til Lollo & Bernie, lot vi i stedet Lollo & Bernie reise hjem til Norge så barna kan besøke dem her, forteller Ingrid Osa, Brand Manager i Ving.

Flere tusen ville treffe Lollo & Bernie på hjemmebane i fjor, og i år gjentar Ving og Nordic Choice Hotels suksessen.

– På årets utvalgte hotell kan barna være med i barneklubb og møte Lollo & Bernie, akkurat som de gjør i Syden. Det var stor stas i fjor, og vi tror det blir minst like gøy i år, sier Osa.

Familien la Sydenferien til Norge

Familien Hornburg var en av mange familier som la sommerferien til Norge og benyttet anledningen til et gledelig gjensyn med Lollo & Bernie i fjor.

Det falt i smak hos Ninja (5 år) og Maya (7 år).

– Vi så på Facebook at Lollo & Bernie skulle feriere i Norge og bestilte et opphold samme kveld. For oss voksne var det deilig å bo på hotell igjen og få en liten pause fra hverdagen, forteller mamma Camilla.

Alt ble litt annerledes enn i fjor, også for Lollo & Bernie. Men maskotene vet råd!

Maya (7) og Ninja (5) på vei for å møte Lollo & Bernie. Foto: Camilla Kolverud

I løpet av hotelloppholdet sto bading, aktiviteter og underholdning på programmet.

– I barneklubben var Ninja nysgjerrig på hvordan Lollo & Bernie hadde kommet seg til Norge. Hun som passet på fortalte med stor entusiasme at Lollo måtte reise med båt fordi hun er så stor, mens Bernie kom med fly, forteller Camilla med et smil.

– Begge jentene storkoste seg og vil gjerne reise tilbake, så du skal ikke se bort fra at det kanskje blir en reprise.

Ving-ansatt til Fornebu

Andrine Strøm flyttet arbeidsplassen hjem til Norge og har byttet ut sydenhotell med Quality Hotel Expo på Fornebu.

– Det var veldig gøy å kunne gjenskape det vi vanligvis gjør på destinasjonene her i Norge. Jeg møter så mange fantastiske mennesker, både blant de som jobbet i teamet på hotellet, og ikke minst blant gjestene som satt stor pris på aktivitetene og konseptet. Samarbeidet med hotellet var helt fantastisk, og sammen lagde vi mange gode opplevelser med det vi hadde til rådighet, forteller Andrine.

Daniela Hjelmeland, Front Office Manager på Quality Hotel Expo, er minst like entusiastisk.

– Vi elsker å ha Lollo & Bernie på besøk, og vi ønsker dem hjertelig velkommen tilbake! Det har utelukkende vært positive tilbakemeldinger, både fra gjester og ansatte, forteller hun.

Mer moro med Lollo & Bernie

Mens du venter – arranger Mini Disco hjemme, eller se Lollo & Bernies fine barneprogram.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.