Inspirasjon

Lollo & Bernie på norgesferie

Lollo & Bernie kommer tilbake til Norge

Valget mellom å sitte alene på en strand i Syden og å treffe vennene sine i Norge, var et enkelt valg å ta for de populære maskotene våre.

Etter sommerens og høstferiens suksess med familieferie på utvalgte Choice-hotell i Norge, vil Lollo & Bernie komme tilbake i vinter. Så nå kan hele familien glede seg til et hotellopphold med bading, god mat, familiekos og aktiviteter med selveste Lollo & Bernie! Alt dette tilbyr vi på Quality Hotel Skjærgården og Quality Hotel Sarpsborg.

Familien Hornburg var en av mange familier som tok sommerferien på Quality Hotel Sarpsborg med Lollo & Bernie. Her kan du lese om deres opplevelser.

Alt ble annerledes enn planlagt i sommer, også for Lollo & Bernie.

– Da barna ikke kunne besøke Lollo & Bernie utenlands, så ville Lollo & Bernie reise til Norge i stedet. I samarbeid med Nordic Choice tilbød vi overnattinger på ulike hotell i Norge hvor barna kunne delta i barneklubber og møte Lollo & Bernie, forteller Vings informasjonssjef Siri Røhr-Staff.

Hvert år møter titusenvis av familier Lollo & Bernie på Vings mange familiehotell. Maskotene er også ekstremt populære på YouTube, hvor blant annet dansene deres har mer enn 38 millioner visninger.

– I sommer hadde vi nesten 2 000 gjester innom konseptet "Nordic Choice – Lollo & Bernie". Det var veldig gøy at så mange valgte å tilbringe sommeren med dem her i Norge, sier Røhr-Staff.

Familien Hornburg valgte å ta «Syden-ferien» i Norge.

Maya (7) og Ninja (5) på vei for å møte Lollo & Bernie. Foto: Camilla Kolverud

Camilla, Espen, Ninja (5 år) og Maya (7 år) bodde på Sarpsborg Quality hotell.
 
– Vi så filmen om Lollo & Bernie i Norge på Facebook og booket et opphold samme kveld. Vi voksne synes det var deilig å bo på hotell og få servert mat. Maya og Ninja synes det var kjempegøy at Lollo & Bernie tok turen til Norge, siden vi ikke kunne besøke dem i Syden.
 
Ninja lurte på hvordan de kom seg til Norge, og hun som passet på dem fortalte at Lollo måtte reise med båt fordi hun er så stor mens Bernie kom med fly, forteller Camilla.

– Oppholdet var helt topp, og fordi man måtte bestille hotellrom for å være på badelandet, var det heller ikke så mange mennesker som det pleier. Vi badet masse og fikk besøk av Lollo & Bernie i bassenget.
 
Vi var også med på Bernies bursdagfest. Begge jentene vil veldig gjerne reise dit igjen! sier hun.

Kanskje det blir høstferie med Lollo & Bernie?

En av de Ving-ansatte som flyttet arbeidsplassen hjem til Norge i sommer var Andrine Strøm. Hun byttet ut Ving-hotell med Quality Hotel Expo på Fornebu.

– Det var veldig gøy å kunne gjenskape det vi vanligvis gjør på destinasjonene her i Norge. Jeg møtte mange fantastiske mennesker, både blant de som jobbet i teamet på hotellet, og ikke minst blant gjestene som satt stor pris på aktivitetene og konseptet. Jeg må også si at samarbeidet med hotellet jeg jobbet på var helt fantastisk, og sammen lagde vi mange gode opplevelser med de forutsetningene vi hadde til rådighet, forteller Andrine Strøm.

Front Office Manager på Quality Hotel Expo, Daniela Hjelmeland, er like entusiastisk.

– Vi har elsket å ha Lollo & Bernie på besøk, og vi ønsker dem hjertelig velkommen tilbake! Det har utelukkende vært positive tilbakemeldinger, både fra gjester og ansatte, forteller hun.

Nå gjentar Ving suksessen i vinter

Lollo & Bernie bytter ut Sunwing og OBC, og flytter inn på Quality Hotel Sarpsborg og Quality Hotel Skjærgården for å leke med de små vennene sine. I tillegg har alle Ving-gjester gratis inngang på hotellenes badeland. Les mer om Lollo & Bernie på Nordic Choice Hotels.

Mer moro med Lollo & Bernie

Mens du venter på å møte Lollo & Bernie - så kan du ha egen Mini Disco hjemme, og se Lollo & Bernies barneprogram.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.