Kombinasjonsreiser med Ving

To reisemål - én ferie

Opplev mer

Kombinasjonsreiser

Bestill en kombinasjonsreise og opplev dobbelt så mye i ferien! I løpet av en to ukers ferie bor du på to forskjellige hotell og blir kjent med to ulike reisemål. Vi kan skreddersy en kombinasjon etter dine ønsker, enten du vil ha sol- og badeferie eller storbyferie.

Kontakt oss

Slik bestiller du kombinasjonsreiser

Vil du skreddersy reisen din med et bestemt antall dager på et sted, og kanskje kombinere flere reisemål og land på en og samme tur? Da anbefaler vi at du ringer oss, så viser vi deg hvilke muligheter som finnes og hjelper deg med bestillingen av drømmereisen.

Kontakt oss på 915 08 888

Våre mest populære reisemål for kombinasjonsreiser

Kontakt oss for å bestille eller få mer informasjon om alle våre kombinasjonsmuligheter.

Kombinasjonsreiser til Hellas med Ving

Øyhopping i Hellas

Vi elsker Hellas! Her er det utrolig mange tilbud for deg som ønsker å se Hellas i sommer. Ving har reiser til store og små øyer – her er det virkelig noe for alle.

Kombinasjonsreiser til Spania med Ving

Kombinasjoner i Spania

Spania var vårt aller første reisemål, og er derfor et land vi har et stort hjerte for. Det store utvalget av ferieøyer gir mange spennende muligheter for kombinasjonsreiser.

Kombinasjonsreiser til Thailand med Ving

Opplev mer i Thailand

Smilets land. På en kombinasjonsreise til Thailand har du uante muligheter for å oppleve det beste av dette herlige landet. Når kulda er som tøffest her hjemme er det godt og varmt på strendene der nede!

Valgfri reiselengde

Du bestemmer hvor mange dager du vil være på ett sted, og du kan kombinere flere reisemål.

Kombinasjonsreiser med Ving

Noen eksempel på kombinasjoner

10 netter på Maldivene og 4 netter i Dubai

12 netter på Bali og 3 netter i Singapore

7 netter i Vietnam og 7 netter på Sri Lanka

Du velger selv hvor lenge du ønsker å bo på hvert sted.

Safe Travel - reis trygt og sikkert med oss

Du er i trygge hender hos Ving

Det er viktig for oss at du føler deg trygg når du reiser med oss. Derfor har vi innført nye hygiene- og sikkerhetsrutiner på våre hotell, fly, busser og i forbindelse med aktiviteter. I tillegg spanderer vi vår avbestillings- og endringsforsikring når du bestiller en charterreise.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.