Kombinasjonsreiser med Ving

To reisemål - én ferie

Opplev mer

Kombinasjonsreiser

Bestill en kombinasjonsreise og opplev dobbelt så mye i ferien! I løpet av en to ukers ferie bor du på to forskjellige hotell og blir kjent med to ulike reisemål. Vi har mange spennende kombinasjonsreiser, og på denne siden finner du et lite utvalg av hva vi har å tilby.

Eksempel på kombinasjonsreiser

Kombinasjonsreisene vi presenterer på denne siden er kun et utvalg. Gå inn på hvert enkelt reisemål for å se alle muligheter. Vi kan også skreddersy en kombinasjon etter dine ønsker, enten du vil ha sol- og badeferie eller storbyferie. Ønsker du andre kombinasjonsreiser enn de du finner på disse sidene, kan du kontakte oss for tilbud.

Våre mest populære reisemål for kombinasjonsreiser

Kombinasjonsreiser til Hellas med Ving

Hellas

Vi elsker Hellas! Her er det utrolig mange tilbud for deg som ønsker å se Hellas i sommer. Ving har reiser til store og små øyer – her er det virkelig noe for alle.

Kombinasjonsreiser til Spania med Ving

Spania

Spania var vårt aller første reisemål, og er derfor et land vi har et stort hjerte for. Det store utvalget av ferieøyer gir mange spennende muligheter for kombinasjonsreiser.

Kombinasjonsreiser til Thailand med Ving

Thailand

Smilets land. På en kombinasjonsreise til Thailand har du uante muligheter for å oppleve det beste av dette herlige landet. Når kulda er som tøffest her hjemme er det godt og varmt på strendene der nede!

Valgfri reiselengde

På flere av våre reisemål kan du selv velge hvor mange dager du ønsker å bo, og du kan kombinerer dem med andre bosteder og land. Kontakt oss på telefon 915 08 888 for å bestille disse kombinasjonene.

Kombinasjonsreiser med Ving

Noen eksempel på kombinasjoner

10 netter på Maldivene og 4 netter i Dubai

12 netter på Bali og 3 netter i Singapore

7 netter i Vietnam og 7 netter på Sri Lanka

9 netter på Hawaii og 2 netter i Los Angeles

Det er mulig å kombinere våre reisemål. Du velger selv hvor lenge du ønsker å bo på hvert sted.

Kontakt oss

Kontakt oss

På flere av våre reisemål kan du selv velge hvor mange dager du ønsker å bli, og du kan kombinere fritt med andre reisemål og land. Kontakt oss på 915 08 888 for bestilling og mer informasjon.

Bærekraftig valg

Klimakompenserte reiser

Vi klimakompenserer alle flyreiser uansett flyselskap. I tillegg klimakompenserer vi hotelloppholdet ditt dersom du bor på Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club eller Sunprime Hotels. Det samme gjør vi med busstransporten på reisemålet. Bra, ikke sant?