Reis alene – sammen med andre
Inspirasjon

Reis alene – sammen med andre

Det kan være kjempegøy å oppleve noe nytt sammen med venner eller familie. Samtidig kan det være vel så herlig å reise helt alene, og slippe å ta hensyn til andres ønsker og forventninger. Men visste du at du kan gjøre begge deler på en og samme reise?

Du bor kanskje alene, men det er du langt fra alene om. I Norge er det nemlig over 940 000* av oss som gjør det – og det er den desidert vanligste boformen her til lands. Likevel – de aller fleste feriereisene bestilles til minst to personer.

Forklaringen kan være at det å reise alene er forbundet med noe skummelt. Det må jo være ubehagelig å spise middag alene? Eller kanskje du er redd for ikke å ha noen å snakke med? Det trenger du ikke å bekymre deg for.

(*Tall fra SSB.)

Å reise på en treningsreise er et populært alternativ. Da reiser du alene, men sammen med andre. Du slipper å kompromisse og kan fokusere på egne interesser og behov. Du kan unne deg egentid og trene akkurat som du vil – og være sosial når du føler for det. Du velger selv om du vil stå opp tidlig eller sove lenge, og det er helt opp til deg hvor mye av treningsopplegget du vil være med på. Frister det mer med en løpetur langs strandpromenaden enn å være med på gruppetrening? Da velger du løpeturen! Yogareiser er kanskje ekstra godt egnet for deg som vil reise alene. Yoga handler mye om å være i kontakt med seg selv. Samtidig har du mulighet til å bli kjent med likesinnede – hvis du vil.

En vandrereise med mange fotturer gir deg også anledning til å tilbringe tid i ditt eget selskap, omgitt av flott natur. Alene er det også mindre sannsynlig at du blir distrahert, og du legger kanskje merke til detaljer du kanskje ellers hadde oversett.

Er det ikke på tide å overvinne frykten? Reis alene, sammen med andre, og gled deg til et sosialt fellesskap uten press og forventninger – og minner for livet.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.