Se hotell (19)

Reiser til Qatar

Med Ving kan du besøke Qatar som en pause på en lengre reise, eller som en miniferie med sol, bad og spennende kultur.
Qatar er et av de minste landene på Den arabiske halvøy, men ikke la deg lure av størrelsen – her finnes det mye å se og gjøre. Klimaet er deilig, og sola skinner trofast når vintermørket har senket seg her hjemme. Skulle du trenge et solfylt avbrekk fra vinteren kan vi på det varmeste anbefale en reise til Qatar.

Doha

Doha er Qatars hovedstad, og det er her Vings hotell ligger. Alle hotellene holder høy standard, og flere av dem ligger ved stranden eller kun en kort vei unna. Som avveksling fra strandtilværelsen kan du besøke noen av byens souker. Souq Waqif er en av de mest kjente, og har sitt opphav i et eldgammelt beduinmarked. Her kan du spasere rundt og snuse inn atmosfæren av spennende dufter og lyder. For en annen type opplevelse går du ned til vannet og ut til Museum of Islamic Art, et av verdens fremste av sitt slag.

Opplev ørkenen

En reise til Qatar er ikke fullkommen uten et besøk i ørkenen som preger landet, og det er mange måter man kan oppleve dette særegne landskapet på.En safari med firehjulsdrevne biler tar deg hurtig og komfortabelt til de beste utsiktspunktene og de vakreste landskapene.

Å reise til Qatar

En reise til Qatar kan som sagt være noen dagers solfylt pause fra vinteren i Norge, eller en spennende stopp på en reise til et av Vings reisemål lenger øst. Når du bestiller en reise med Ving til Qatar flyr du med rutefly, og kan derfor tilpasse turen dine tider og eventuelt videre reisemål.
Finn ditt hotell
Finn reise til Qatar

Reiser til Qatar

Flere reisemål i Qatar
Doha
En reise til Doha kan være begynnelsen på en lengre reise, eller en spennende langhelg i solen.