Decanter Hotel

Puerto Rico, Puerto Rico
Velger du Decanter Hotel som ditt overnattingssted i San Juan, vil du ha Catedral de San Juan like rundt hjørnet og bare 3 minutter å gå til Puerta de
San Juan
Velger du Decanter Hotel som ditt overnattingssted i San Juan, vil du ha Catedral de San Juan like rundt hjørnet og bare 3 minutter å gå til Puerta de San Juan. Dette hotellet ligger
0,2 mi (0,4 km) unna La Fortaleza - Palacio de Santa Catalina og 0,2 mi (0,4 km) unna Convento de Los Dominicos.
Føl deg som hjemme i et av de 20 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har flatskjerm-TV. Med gratis wi-fi på rommet holder du deg oppkoblet, og med kabel-TV-programmer tilgjengelig har du underholdning. Rommene har privat bad med dusj, regndusjhode og kostnadsfrie toalettartikler. Rommet har telefon, samt skrivebord og gratis vann på flasker.
Du tilbys blant annet en nærliggende vingård og kan nyte utsikten fra en takterrasse. Dette hotellet har i tillegg gratis wi-fi og concierge-tjenester.
På Decanter Hotel kan du spise et bedre måltid i restauranten. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink.
Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring.

Aircondition
Heis
TV
Bar
Restaurant

Offisiell klassifisering mangler
4,5
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.