Disse leilighetene er perfekt for familieferier. Her tilbys sol, vakkert kystlandskap, mange utendørs aktiviteter og nydelige strender A Rocha, Vau e Alvor
. Hotellet ligger 750 meter fra stranden, 2 kilometer fra en Marina og 3 kilometer fra sentrum av Portimao.
På hotellet er det svømmebasseng, bar-kafeteria, terrasse, tennisbane, lekeplass
, heis, parkering og 24-timers resepsjon.
Rommene har tv, safe, kjøkkenkrok, mikro, kjøleskap og bad.
Adresse: Sitio de Los Castellos, Praia Da Rocha, 8500 Portimão, Algarve, Portugal

Aircondition
Heis
Basseng
Barnebasseng
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Bilparkering (mot betaling)
Concierge-fasiliteter
Gratis wifi
Hage
Vaskerom
TV
Strykeutstyr
Bar
Frokostrom
Kafe
Treningsrom/treningsfasiliteter
Badstue
Strand: 650 m
Sentrum: 1 km
Flyplass: FAO 72 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Barnebasseng
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  1 km
 • Nærmeste strand/badested
  650 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.