Almar Hotel Apartamento

Komplekset ligger 400 meter fra sentrum av Albufeira, 650 meter fra et kjøpesenter, 850 meter fra stranden Dos Pescadores og 4 kilometer fra Albufeira
Marina.
På hotellet er det restaurant, svømmebasseng, barnebasseng, heis, WiFi i offentlige områder (mot betaling) og 24-timers resepsjon.
Leilighetene har bad, kjøkkenkrok, kjøleskap, mikro,
brødrister, elektrisk vannkoker eller kaffekoker, tv, telefon og safe (mot betaling).
**Vær oppmerksom på:
-Gjester opptil 25 år aksepteres ikke med mindre de reiser med familien.
- Du må betale et sikkerhetsbeløp i kontanter/per person. Familier ekskludert.
-Grupper godtas ikke.**
Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av været / årstiden.
Adresse: Rua Bartolomeu Dias, Cerro Alagoa, 8200-077, Albufeira, Algarve, Portugal

Heis
Basseng
Barnebasseng
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Bilparkering (mot betaling)
Concierge-fasiliteter
Hage
Vaskerom
Wi-Fi (tilleggsgebyr)
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Innendørs basseng(er)
Strand: 850 m
Sentrum: 400 m
Flyplass: FAO 34 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Innendørsbasseng
 • Barnebasseng
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  400 m
 • Nærmeste strand/badested
  850 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.