Se hotell (58)

Reiser til Østerrike

Østerrikes hovedstad Wien er en ekte kulturby med historisk arkitektur, rikt kaféliv, kunsthistorie og berømtheter som Freud, psykoanalysens far.
Uansett hva som lokker deg til Østerrike kan vi love deg konkurransedyktige priser og store opplevelser. Med mer enn 50 hotell både i og litt utenfor Wien er du garantert å finne et hotell som passer dine ønsker. Du flyr med rutefly og velger selv når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.

Formel 1 i Østerrike

Bestill en reise med Ving til Østerrike og opplev Austrian Grand Prix live. Løpet går på banen Red Bull Ring, som ligger i vakre omgivelser i Spielberg med Alpene som bakteppe. Viktigst av alt: Utsikten over den korte og raske banen er uovertruffen. Uansett hvilken plass du kjøper ser du nesten hele banen.

Helgeturer til Østerrike

Å fly til Østerrike fra Oslo tar ikke mer enn ca. to timer og 20 minutter, noe som gjør Wien til et ypperlig reisemål for en langhelg. Wien er tettpakket med opplevelser – her er det en mengde severdigheter i form av gallerier, museer, slott, monumenter og historiske steder. Et tips for naturelskere er å besøke byens store botaniske hage om våren. Når du bestiller en reise til Østerrike med Ving velger du selv når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.
Finn ditt hotell
Finn reise til Østerrike

Reiser til Østerrike

Flere reisemål i Østerrike
Wien
Klassiske Wien passer perfekt for deg som er interessert i kultur. Her finnes det mange gallerier og arkitekturen er et kunstverk i seg selv.