Se hotell (59)

Reiser til Østerrike

Kulturbyen Wien lokker til seg nysgjerrige fra hele verden med sin historiske arkitektur, kafékultur, kunsthistorie, musikkarv og kjente personligheter som psykoanalysens far Sigmund Freud og kunstneren Gustav Klimt.
Uansett hva som lokker deg til Østerrike kan vi love deg konkurransedyktige priser og store opplevelser. Med mer enn 50 hotell både i og litt utenfor Wien er du garantert å finne et hotell som passer dine ønsker. Du flyr med rutefly og velger selv når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.

Formel 1 i Østerrike

Bestill en reise med Ving til Østerrike og opplev Austrian Grand Prix live. Løpet går på banen Red Bull Ring, som ligger i vakre omgivelser i Spielberg med Alpene som bakteppe. Viktigst av alt: Utsikten over den korte og raske banen er uovertruffen. Uansett hvilken plass du kjøper ser du nesten hele banen.

Helgeturer til Østerrike

Å fly til Østerrike fra Oslo tar ikke mer enn ca. to timer og 20 minutter, noe som gjør Wien til et ypperlig reisemål for en langhelg. Wien er tettpakket med opplevelser – her er det en mengde severdigheter i form av gallerier, museer, slott, monumenter og historiske steder. Et tips for naturelskere er å besøke byens store botaniske hage om våren. Når du bestiller en reise til Østerrike med Ving velger du selv når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.
Finn ditt hotell

Reiser til Østerrike

Wien
  • Attraksjoner
  • Shopping
  • Underholdning
Klassiske Wien passer perfekt for deg som er interessert i kultur. Her finnes det mange gallerier og arkitekturen er et kunstverk i seg selv.

Finn reise til Østerrike
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.