Fantastiske opplevelser

Natur- & eventyrreiser

Natur- & eventyrreiser

Verden er full av opplevelser. Både til lands, vanns og under havoverflaten. Begi deg ut på en herlig fottur og la deg fascinere av utsikt og storslagen skog. Under overflaten venter en helt ny verden for deg som vil oppdage mer. Eller kanskje du helst vil nyte naturen på en paradisstrand – under en vaiende palme?

Natur & eventyr

Mange av reisemålene våre byr på storslagen natur og fine opplevelser, både for deg som vil ta ferien med ro, og for deg som er på utkikk etter adrenalin og eventyr.

Reisemål for deg som vil oppleve mer

Oppdag storslåtte Tenerife og Gran Canaria. Begi deg ut på oppdagelsesferd under overflaten i Thailand, eller senk skuldrene i skyggen av en palme på en kritthvit strand.

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.