Fantastiske opplevelser

Natur- & eventyrreiser

Natur- & eventyrreiser

Verden er full av opplevelser. Både til lands, vanns og under havoverflaten. Begi deg ut på en herlig fottur og la deg fascinere av utsikt og storslagen skog. Under overflaten venter en helt ny verden for deg som vil oppdage mer. Eller kanskje du helst vil nyte naturen på en paradisstrand – under en vaiende palme?

Natur & eventyr

Mange av reisemålene våre byr på storslagen natur og fine opplevelser, både for deg som vil ta ferien med ro, og for deg som er på utkikk etter adrenalin og eventyr.

Reisemål for deg som vil oppleve mer

Oppdag storslåtte Tenerife og Gran Canaria. Begi deg ut på oppdagelsesferd under overflaten i Thailand, eller senk skuldrene i skyggen av en palme på en kritthvit strand.

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Filtrer
Hotellstandard
Gjestevurdering
 
3,0
5,0
Avstand til lokalt sentrum
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Avstand til strand
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.