Innahura Maldives Resort

Maldivene, Maldivene
Velkommen til paradisøya Innahura, en sjarmerende og rolig øy i den nordlige delen av Maldivene, rundt 600 meter lang og 180 meter bred. Her ligger Innahura
Maldives Resort, som tilbyr opphold i bungalower med private terrasser. Du velger selv når du bestiller om du vil bo i en bungalow med soloppgang eller solnedgang. Og hvor du enn velger
å bo, kan du alltids slå det ned i øyas beach bar, hvor du har fantastisk utsikt over det turkisblå havet.
Hotellet passer for deg som ønsker å roe ned og slappe av. Du kan stresse ned, kjenne sanden mellom tærne og rusle langs vannkanten. Det turkise vannet frister ikke bare til svale bad men også til å utforske det fargerike livet under vannoverflaten. Innahura Maldives Resort ligger i en vakker lagune som byr på både slående snorkling og dykking både for den erfarne og nybegynneren. Hotellet arrangerer også fisketurer samt utflukter til andre små øyer og nærliggende husrev.
Hvis du vil padle eller prøve SUP eller kitesurfing er det muligheter for det. Liker du sport, kan du spille sandvolleyball eller delta på en yogatime. På kveldstid arrangeres det aktiviteter som for eksempel felles grillmiddager. Hvis du ønsker en ekstra behagelig og avslappende ferie kan du besøke hotellets spa og legge til All Inclusive. Da er mat, drikke og noen aktiviteter inkludert.
Hotellet arbeider dessuten aktivt med å redusere sin miljøpåvirkning gjennom blant annet fornybar energi, redusere bruken av engangsplast, planting av nye trær og kurs for medarbeiderne innen miljøspørsmål.

Internett

WiFi i resepsjon/lobby er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Bygget 2018
Renovert 2019
78 rom/leiligheter
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring
Safe i resepsjonen
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale på Maldivene, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Skatter & avgifter

For barn under 2 år betales det en skatt som for tiden er 6 USD pr. natt, som betales direkte til hotellet. For gjester over 2 år er skatten inkludert i reisens pris.

På Maldivene legges det normalt sett på en serviceavgift (10 %) og en lokal skatt (16 %) på innkjøpene dine på et hotell.

Offisiell klassifisering mangler
 • Aktiviteter er inkludert i All Inclusive
 • Ligger på stranden
 • Gratis WiFi i rommene/leilighetene
 • Treningsrom
 • Spa
 • Miljøsertifisert
 • All Inclusive mot tillegg
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Nei
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Nærmeste strand/badested
  0 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.