Drømmestrand på Kuredu Island Resort & Spa
Inspirasjon

Finn ditt paradis på Maldivene

Når du reiser til Maldivene kan du velge blant en rekke øyer og resorter. Alt fra små og romantiske steder til større og mer barnevennlige alternativer. Her hjelper vi deg å finne reisemålet som passer for deg.
Kuredu Island Resort & Spa

Kuredu Island Resort & Spa

Kuredu er en relativt stor øy, og likeveld tar det bare ca. 45 minutter å gå rundt hele øya. Her er det hele 383 rom fordelt på ni ulike romtyper. Reisemålet passer perfekt for familier og for deg som vil ha et stort aktivitetstilbud. Kuredu har treningsrom, spa, tennisbane, bordtennis, diskotek, en liten golfbane og et stort utvalg av vannsportaktiviteter.

Les mer om Kuredu her

Constance Moofushi Maldives

Constance Moofushi Maldives

En herlig øy med fantastisk bra All Inclusive. Øya er liten, det tar ca. 15 minutter å gå rundt den. Det er totalt 110 rom, og de fleste er water villaer.

Les mer og bestill

Komandoo Island Resort & Spa

Komandoo Island Resort & Spa

Komandoo er en liten øy med bare 65 rom og 18-års aldersgrense. Den passer perfekt for en romantisk ferie i avslappende paradisomgivelser. Komandoo kan kombineres med søsterhotellet Kuredu, og det tar ikke mer enn en halvtimes tid dit med båt.

Les mer og bestill

Sun Island Resort

Sun Island Resort

Glad i aktiviteter? Da er dette øya for deg. Her er det også syv restauranter, og du kan legge til All Inclusive. Øya ligger 110 km fra Male flyplass i South Ari Atoll. Den er hele 1,6 km lang og 440 meter bred. Passer for både familier og par.

Les mer og bestill

Flere tips til deg som drømmer om Maldivene

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.