Drømmestrand på Kuredu Island Resort & Spa
Inspirasjon

Finn ditt paradis på Maldivene

Når du reiser til Maldivene kan du velge blant en rekke øyer og resorter. Alt fra små og romantiske steder til større og mer barnevennlige alternativer. Her hjelper vi deg å finne reisemålet som passer for deg.
Kuredu Island Resort & Spa

Kuredu Island Resort & Spa

Blant de mest kjente resortøyene på Maldivene, i alle fall blant nordmenn. Kuredu er en av de største turistøyene, men likevel tar det ikke mer enn ca. 45 minutter å gå rundt hele øya.

Dette er øya for deg som vil ha et stort aktivitetstilbud i tillegg til de fantastiske omgivelsene. Kuredu har for eksempel tennisbane, dykkesenter, en liten golfbane og et stort utvalg av vannsportaktiviteter.

Transport: Sjøfly fra hovedøya Male
Aldersgrense: Barn er tillatt, men enkelte områder har aldersgrense
Barneklubb: Ja
Passer for: Familier og par som foretrekker et stort aktivitetstilbud

Les mer om Kuredu Island Resort her

Constance Moofushi Maldives

Constance Moofushi Maldives

Denne resortøya er blant de mindre øyene, og det tar bare omtrent 15 minutter å gå rundt hele. Det er ingen aldersgrense, men øya er nok likevel mest egnet for voksne – den oser av romantikk og passer perfekt for parferier.

Her venter også en fantastisk bra All Inclusive. Constance Moofushi Maldives har en innholdsrik vinkjeller og i restaurantene serveres retter basert på råvarene fra havet like utenfor døren. Her får du førsteklasses mat og drikke døgnet rundt.

Transport: Sjøfly fra hovedøya Male
Aldersgrense: Ingen aldersgrense
Barneklubb: Nei
Passer for: Par og familier på utkikk etter en luksuriøs og rolig ferie

Les mer om Constance Moofushi her

Komandoo Island Resort & Spa

Komandoo Island Resort & Spa

Komandoo er en liten øy med bare 65 rom og 18-års aldersgrense. Hotellet har blant annet to hyggelige restauranter, et fint spa med deilige behandlinger og et lite aktivitetsutvalg. Perfekt for en romantisk ferie i avslappende paradisomgivelser.

Komandoo kan kombineres med søsterhotellet Kuredu, og det tar ikke mer enn en halvtimes tid dit med båt.

Transport: Sjøfly fra hovedøya Male
Aldersgrense: 18-årsgrense
Barneklubb: Nei
Passer for: Par og andre voksne som vil slappe av i fantastiske omgivelser

Les mer om Komandoo Island her

Innahura Maldives Resort

Innahura er en sjarmerende øy i den nordlige delen av Maldivene, rundt 600 meter lang og 180 meter bred. Resortet er det første 3-stjerners hotellet på Maldivene, men holder høy standard og har en deilig, avslappende atmosfære.

Innahura ligger i nærheten av Maldivenes største korallrev, og er derfor et fantastisk sted for både snorkling og dykking. Hotellet arrangerer også utflukter til andre små øyer, fisketurer, yogaklasser og strandvolleyball.

Transport: Sjøfly fra hovedøya Male
Aldersgrense: Nei
Barneklubb: Nei
Passer for: Par og familier som trives i rolige omgivelser

Les mer om Innahura Maldives Resort her

Sun Island Resort

Sun Island Resort

Med sine 1600 x 440 meter er Sun Island Resort Maldivenes største øy. Dette er stedet for deg som vil ha en innholdsrik strandferie. Her kan du prøve deg på alt fra dyphavsfiske og windsurfing til snorkleturer og sykkelturer, og noen av aktivitetene er inkludert i All Inclusive-tilbudet.

Transport: Innenriksfly eller speedbåt fra hovedøya Male
Aldersgrense: Nei
Barneklubb: Nei
Passer for: Par og familier som foretrekker livlige omgivelser

Les mer om Sun Island Resort her

Flere tips til deg som drømmer om Maldivene

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.