Constance Moofushi Maldives

Maldivene, Maldivene
På Top Selection-hotellet Constance Moofushi Maldives på Maldivene blir du møtt av kritthvit puddersand og krystallklart, turkisblått hav. Hotellet tilbyr
barbeint-luksus og kort transport fra hovedøya Malé.
På Constance Moofushi Maldives kan du nyte både en aktiv og avslappende ferie - du bestemmer! På hotellet kan du slappe av på stranden
eller ved bassengområdet, eller du kan øke pulsen med trening i hotellets treningsrom. Hotellets spa tilbyr herlige behandlinger og massasje.
Constance Moofushi Maldives tilbyr det meste, og deres All Inclusive-program er noe utover det vanlige. De har en innholdsrik vinkjeller og retter med råvarer fra havet rundt seg. I tillegg til førsteklasses mat og drikke døgnet rundt, er også flere aktiviteter og vannsport inkludert, samt utflukter på og i Det indiske hav.
På Constance Moofushi Maldives finner du også et PADI-sertifisert dykkesenter. Langs stranden utenfor hotellet kan du snorkle i et fantastisk undervannsparadis. Du kan bo i en av hotellets Water Villas, som er bygget på påler i havet. Fra terrassen din går du rett ned i Det indiske hav, og om kvelden kan du lytte til bølgene som forsiktig slår mot stranden.
Hotellets bærekraftsarbeid inkluderer blant annet resirkulering, kildesortering, og økonomisk støtte til det lokale samfunnet.

Internett

WiFi i resepsjon/lobby er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Bryllup på hotellet

Hotellet har en egen bryllupsplanlegger som hjelper til med alle detaljer før, under og etter vielsen. Kontakt hotellet for mer informasjon.

Øvrig informasjon

Hotellet har en boutique som selger klær, badeklær, håndtverksprodukter og hygieneartikler.

Bygget 2010
1 etasje/r
110 rom/leiligheter
Resepsjon
Minimarked
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale på Maldivene, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Skatter & avgifter

For barn under 2 år betales det en skatt som for tiden er 6 USD pr. natt, som betales direkte til hotellet. For gjester over 2 år er skatten inkludert i reisens pris.

På Maldivene legges det normalt sett på en serviceavgift (10 %) og en lokal skatt (16 %) på innkjøpene dine på et hotell.

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Aktiviteter er inkludert i All Inclusive
 • Ligger på stranden
 • All Inclusive er inkludert
 • Treningsrom
 • Spa
 • Rom med direkte utgang til havet
 • Miljøsertifisert
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng (del av voksenbassenget)
  Ja
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste strand/badested
  0 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.