Rija Domus Hotel

Dette komfortable hotellet er i Riga. Beliggende innen 10 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder
. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 11. 0 kilometer fra hotellet. Innen 450 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Besøkende vil finne
flyplassen innen 9. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 1. 5 kilometer fra havnen. Overnattingsstedet består av totalt 41 koselige soverom. Dette hotellet ble bygget i 2005. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Rija Domus Hotel. Det finnes en parkeringsplass. Denne eiendommen har forpliktet seg til å overholde en miljøvennlig praksis. Besøkende vil sette pris på lufthavnstransporten. Denne eiendommen er ideell for forretningsreisende med møteplaner. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

Byggeår: 2005
Antall etasjer (i hovedbygningen): 6
Antall etasjer (anneks): 6
Totalt antall rom: 41
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Klesvask
Parkeringsplass
Wi-fi
Bagasjerom
Depositum ved ankomst
: 18

Offisiell klassifisering mangler
4,0
Se pris og bestill
Hotellfakta
  • WiFi
    Ja
  • Heis
    Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.