Trogir Palace Hotel

Trogir, Split-området
Dette familiedrevne hotellet ligger på øya Čiovo. Det veltrente og vennlige personale er alltid til stede for å informere om alt du kan trenge for å ha
en avslappende og interessant ferie. Hotellet ligger ved marinaen, 700 meter fra gamlebyen i Trogir, 950 meter fra festningen Kamerlengo, 6 kilometer fra Split flyplass og 28 kilometer fra
Split sentrum.

På hotellet er det restaurant, bar, heis, WiFi, parkering, Spa behandlinger (mot betaling), møterom og 24-timers resepsjon.

Rommene har minibar, aircondition, WiFi, safe, tv, telefon, hårføner, bad og balkong/terrasse.

Presidential Suiter har også separat stue.

Adresse: Put gradine 8, 21220 Trogir, Kroatia.

Aircondition
Heis
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Bilparkering (mot betaling)
Concierge-fasiliteter
Gratis wifi
Vaskerom
Klesrens
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Frokostrom
Kafe
Treningsrom/treningsfasiliteter
Badstue
Spa-fasiliteter
Strand: 50 m
Sentrum: 700 m
Flyplass: SPU 6 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Spa
 • Ligger nær strand/badested
4,0
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  700 m
 • Nærmeste strand/badested
  50 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.