Mladina Apts

Sjarmerende leilighetshotell som får høy score av gjestene våre. Det lille hotellet Mladina Apts ligger i et bolighus og eieren bor i bygningen. Fra hotellet har du vakker utsikt over Jelsa, og rundt hotellet er det frodige omgivelser.

Internett

WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Parkering mot betaling på gaten rundt hotellet
Bygget 1972
Renovert 2003 (delvis)
1 bygning/er
4 etasje/r
7 rom/leiligheter
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Safe Travel

Hotellets daglige drift og enkelte fasiliteter kan bli underlagt restriksjoner i forbindelse med covid-19. Tilpasninger vil skje etter anvisning fra lokale myndigheter, for å skape best mulig trygghet for deg på hotellet. Eksempelvis kan buffémåltider bli endret til ferdiglagde porsjoner eller bordservering fra meny, og enkelte fasiliteter kan i perioder bli begrenset eller stengt (f.eks. basseng, spa, spabehandlinger, treningsrom o.l.).

Skatter & avgifter

Hotellgjester i Kroatia betaler en skatt på ca. 10 kuna pr. person og natt. Reiser du med charter (faste reiselengder på 1 til 4 uker) er turistskatten inkludert i prisen, og du trenger altså ikke å betale den på hotellet. Reiser du med rutefly (fleksibel reiselengde) betaler du skatten på hotellet, enten ved ankomst eller ved avreise.

 • Gratis WiFi i rommene/leilighetene
 • Rom for opptil 6 personer
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  Nei
 • Barnebasseng
  Nei
 • Bar
  Nei
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Nei
 • Minimarked
  Nei
 • Rengjøring/uke
  1
 • Nærmeste sentrum
  500 m
 • Hovedsentrum
  500 m
 • Nærmeste strand/badested
  700 m
 • Vannsklie
  Nei
Rom og leiligheter

Enkle leiligheter.

I alle rom/leiligheter:

 • Dobbeltseng, queen size
 • Barneseng (begrenset antall)
 • Kjøkkenkrok
 • Kokeplater
 • Enkelt kjøkkenutstyr
 • Kjøleskap med fryser
 • Spiseplass
 • Hårføner
 • Badekar eller dusj

Om du bestiller en ukes opphold inngår rengjøring til slutt, og om du bestiller to ukers opphold i leilighet inngår rengjøring i midten av oppholdet og på slutten.

Basseng og strand

Både øst og vest for bykjernen ligger det små strender og badebukter med krystallklart vann. Det finnes utmerkede badebrygger overalt langs strendene i Dalmatia. Bader man fra klipper eller store steiner kan det være lurt med badesko, som selges overalt. Ta gjerne en tur ut til de mer avsidesliggende strendene og klippene, med badebåtene som går fra havnen i Jelsa. Badeplassene i Dalmatia er i all hovedsak velstelte, og flere av strendene på fastlandet er klassifisert som Blue Flag-strender. Denne utmerkelsen deles ut av Foundation of Environmental Education in Europe og er symbolet på et velstelt, trygt og trivelig miljø. De fleste organiserte badeplasser er skikkelig avskjermet fra båttrafikk ved hjelp av flytetau, og tilbyr dessuten ferskvannsdusjer, omkledningsrom, utleie av solsenger og parasoller og i enkelte tilfeller også et utvalg av vannsportaktiviteter. Jelsa har en liten sandstrand, og ellers er det strender med småstein og klipper.

Strender østover

Bademulighet begynner bare noen få hundre meter fra sentrum. Her finner du en liten, men fin strand. Følger man denne bortover oppdager man flere steder man kan få skygge, i tillegg til fine muligheter for å bade fra klipper og badebrygger. Etter ca. 20 minutters gange kommer man frem til Mina-stranden – den største sandstranden i nærheten av Jelsa. Har man barn er dette den beste stranden, ikke minst fordi den er langgrunn. Her tilbys det servering, om man skulle få lyst på en is eller bare litt tid i skyggen med noe avkjølende i glasset. De som orker kan gå videre i 45 minutter langs kyststien, forbi en campingplass. Da kommer det en ny, større strand – også denne langgrunn, men uten servering og dusjmuligheter. Det er kanskje litt langt å gå, men om du leier en sykkel er denne stranden innenfor rekkevidde.

Strender vestover

Tar man veien vestover fra kaia, forbi byparken og Hotel Jadran, kommer man raskt til den første badeplassen på denne siden av byen. Badeklippene fortsetter rundt odden og et godt stykke bortover kysten. Jo lenger man går, desto mer plass får man seg selv. Når det er sagt er det som regel god plass, og trengsel pleier ikke være et problem.

Vrboska

Dette er en koselig liten by, med et fornøyelig havneområde. På nordsiden av havnen finner man utmerkede strender, hvorav en del er reservert for naturister. Man tar seg hit ved å følge kyststien fra Jelsa i ca. fire kilometer. Sørg for å besøke selve Vrboska også, for eksempel for en lunsj med utsikt over havnen.

Resten av Hvar

Hvar er en øy omgitt av rent og klart middelhavsvann. En spennende ide til en utflukt er å leie en sykkel og dra på tur for å finne sin egen badeplass. Øya er ikke spesielt stor, men det kan likevel ta litt tid å ta seg rundt, rett og slett fordi det er så mye fint å se langs veien. Et besøk i Hvar by kan kombineres med strand og bad, og ferskvannsdusjene sørger for at man kjenner seg ren og pen igjen, før man drar videre.

Brac

Den triangelformede stranden man ser avbildet på mange plakater fra Kroatia heter Zlatni Rat, og ligger på øya Bracs sørside, tvers ovenfor Hvar. Hit kan man reise med en av de mange badebåtene som venter i Jelsas havn hver morgen, og som returnerer på ettermiddagen.

Naturiststrender

Kroatia var først ute i Europa med å åpne sine vakre strender for naturister (nudister). Den dag i dag finnes det mengder med strender og badeplasser til dette formålet. De er markert som FKK-strender på kartet, og de fleste ligger i tilknytning til serveringssteder og sportsfasiliteter. Det finnes til og med et tjuetalls hotellkomplekser som er registrerte som nudistsentre. Å sole seg toppløs pleier ikke være noe problem, men ta for sikkerhets skyld et raskt overblikk over stranden. Er det andre som soler seg toppløs der, kan du også trygt gjøre det.

Beliggenhet og transport

Natur- og turistområde med lokaltrafikk. Mange trapper og kuperte omgivelser. En kirke i nærheten kan være forstyrrende. Båt- og busstransport. Bussen leverer og henter gjester og bagasje ca. 200 meter fra hotellet.

 • Hotellet ligger i et boligområde
 • Nærmeste sentrum: 500 m Jelsa
 • Hovedsentrum: 500 m Jelsa
 • Nærmeste strand/badested: 700 m Mina Beach

Lucica bb, Jelsa 837

+385 21 88 60 35
vilamladina@net.hr

Med Vings busstransport kommer du deg enkelt og trygt til hotellet ditt i Hvar by. Transporten er inkludert i prisen hvis du har bestilt en charterreise. Flyet lander utenfor Split, og derfra tar du buss til havnen i Split (ca. 45 minutter). Bagasjen blir tatt hånd om og lastes om bord på katamaranen som skal frakte deg over til Hvar. Vær oppmerksom på at du selv er ansvarlig for å få bagasjen om bord hvis du reiser med fergen. Det kan oppstå litt ventetid i havnen i Split, men det finnes mange trivelige restauranter og butikker der, og du kan legge igjen bagasjen din hos vårt personale i havnen.
Båtreisen over til Starigrad på Hvar går noen ganger via øya Brac og tar ca. halvannen til to timer. Når båten kommer frem settes bagasjen din i havnen og du er selv ansvarlig for å få den med på bussen. Fra havnen til hotellet i Jelsa tar det ca. 20 minutter, men avhenger av trafikk og antall hotellstopp. Ruten bussjåføren velger bestemmes av lokale forhold. Du får mer informasjon ved ankomst.
Du bør regne med at den totale transporttiden kan være opptil 7 timer (inkludert ventetiden i havnen i Split). Vær oppmerksom på at gjester som skal hjem med forskjellige avgangstider ta samme båt tilbake til fastlandet og at det da vil være lenger ventetid for noen.

Les mer om transport.

Gjestevurderinger og anmeldelser
4,7/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 132 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
85% anbefaler dette hotellet
Hotellrommet som helhet
4,5
Beliggenheten tilsvarer forventninger
4,3
Hotellpersonalet
4,7
Trivsel & stemning
4,7
Wifi
3,9
Se anmeldelser for:
Nyeste
 • 5/5

  "Jelsa??"

  Vi var en uke på Hvar, Jelsa. Området er et utrolig utgangspunkt for en herlig ferie. Hotellet/leilighetene på Mladina Apts var i høyden og utsikten var fantastisk. Man fikk trim opp trappene, men det er jo bare et pluss. Lurt å ha barn som går selv.Leiligheten hadde 2 balkonger, 3 soverom, 2 bad, stor gang, stue med kjøkken. Leiligheten hadde gode senger, nok håndklær og greit med utstyr for å lage enkle måltider. God plass. Solforholdene på balkongene var utrolig gode.Solnedgangen var nydelig!Mengder av badeplasser, restauranter og butikker i gåavstand. Man kan drikke vannet i springen. Hit reiser jeg gjerne tilbake.
 • 5/5

  "Apartment med utsikt"

  Stor, fin leilighet. Nydelig utsikt. Hyggelig vert. Mange trapper opp til huset, så en bør være i bra form for å bo der. For oss var det god trim.
 • 5/5

  "Kjempefint hotell i Jelsa"

  Supert leilighetshotell. Kjempefin utsikt og svært sentralt til sentrum og strendene. Leiligheten var ren og virket nyoppusset. Vertskapet var svært hyggelig og på "servicesiden" gjennom hele oppholdet. Rett og slett topp.
 • 5/5

  "Flott plass å bo"

  God service og hyggelig vertskap.4-roms leilighet - god plass, reint, flotte verandaer, gode senger, kjøkken godt utstyrt. Bad ikke helt dagens standard, men helt ok likevel.Grei beliggenhet, god utsikt, kort vei til sentrum. Bratt, med mange trappetrinn, må være god til beins.
 • 5/5

  "Mladina - bør oppleves"

  Leiligheten var av ny standard. Pent og rent. Ettersom vi bodde i leilighet, og ikke hotell, var det meste opp til oss, men eieren av stedet tilbød seg å kjøre oss for å få handle samme dag som vi kom. Han kjørte oss også litt rundt og viste oss hvor ting var. Det kaller jeg service :) Vi storkoste oss på Mladina. 3 minutt til sentrum, og såpass høyt at vi hadde kjempe utsikt over havnen. Her vil vi tilbake.
Gjør et søk for å se ledige rom og priser.