Lero Hotel

Dubrovnik, Dubrovnik-området
Hotel Lero i Dubrovnik er definitivt et kultsted. Hotellets ideelle beliggenhet er gunstig for de mange turister og forretningsreisende som besøker Dubrovnik
. Hotellets spektakulære service er tydelig gjennom alle hotellets aktiviteter og fasiliteter. Eiendommen ligger 1 km fra Dubrovnik sentrum, 2,5 km fra både museet og Bokar-tårnet, 4 km
fra Banje-stranden, 4,5 km fra akvariet og 21 km fra Dubrovnik lufthavn.

Fasiliteter og tjenester inkluderer trådløs Internett-tilgang, 24 timers resepsjon, svømmebasseng, restaurant, bar, spa-behandlinger (ekstra kostnad), møterom, parkeringsplass foran hotellet (gratis), parkeringshus (ekstra kostnad), og kjæledyr tillatt på forespørsel (ekstra kostnad).

Rommene har trådløs internettilgang, luftkondisjonering, TV, telefon, kaffetrakter, safe, kjøleskap, hårføner og baderom.

Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan være stengt på grunn av vær/sesongmessige forhold.
Vær også oppmerksom på barneseng (opptil 2 år gammel.) - tilgjengelig gratis

Adresse: Ul. Iva Vojnovića 14, 20000 Dubrovnik, Kroatia.

Aircondition
Heis
Basseng
Safe
Bilparkering
Bilparkering (mot betaling)
Gratis wifi
Vaskerom
Klesrens
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Frokostrom
Treningsrom/treningsfasiliteter
Badstue
Strand: 4 km
Sentrum: 1 km
Flyplass: DBV 21 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
  4,0
  Hotellfakta
  • Basseng
   Ja
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Heis
   Ja
  • Nærmeste sentrum
   1 km
  • Nærmeste strand/badested
   4 km

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.